Πανωλεθρία στο Star Academy: Μετά την αποχώρηση project manager σειρά έχουν Βίσση-Καρβέλας;

06.04.2017
Δύσκολες ώρες για το κανάλι Epsilon και συγκεκριμένα για τους υπεύθυνους της Μουσικής Ακαδημία τους καθώς τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο και είναι πολύ σοβαρά.

Μετά τις αποχωρήσεις δυο παικτών του ριάλιτι σόου, η project manager του Star Academy, Ελευθερία Κεφαλά αποχώρησε επίσης, επιβεβαιώνοντας μάλιστα τη διακοπή της συνεργασίας της με το Epsilon μέσω facebook, αφήνοντας σαφείς αιχμές!

«Είναι δύσκολο να αφήνεις κάτι που πίστεψες και προσπάθησες να “χτίσεις” με αγάπη. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να μένεις, όταν βλέπεις ότι κάποιος που δεν το αγαπά όπως εσύ, το “γκρεμίζει”... το πετά σαν τσίχλα. Κάποιες φορές λοιπόν οι περιστάσεις σε αναγκάζουν να φεύγεις...! Κρατάμε όμως τις καλύτερες αναμνήσεις και κοιτάζουμε μπροστά με αισιοδοξία...!».

Τα εξαιρετικά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά και η εμφανέστατη δυσκολία στη συνεργασία των υπεύθυνων σε όλα τα επίπεδα, με έναν «ασυμάζευτο» -με την κακή έννοια- Καρβέλα στην κορφή του παγόβουνου, έχουν μάλλον φέρει την παραγωγή σε μονόδρομο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του MediaFree, εξάλλου, την αποχώρησή τους συζητούν ανοιχτά η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι δυο αστέρες της κριτικής επιτροπής έχουν προγραμματισμένο ραντεβού με τον ιδιοκτήτη του Epsilon Φίλιππο Βρυώνη ώστε να συζητήσουν τα διαδικαστικά του επαγγελματικού τους διαζυγίου με το κανάλι.

Για να δούμε τι θα δουμε...