Και η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega - Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

01.07.2021
Και η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega - Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού
Συνεχίζεται ο "πυρετός" των τηλεοπτικών μεταγραφών.

Η φήμη κυκλοφορούσε μέρες τώρα όμως ήρθε η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης. Η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega, διαβάζουμε στον τίτλο του Δελτίου Τύπου που μόλις κυκλοφόρησε από το κανάλι, και στη συνέχεια τα εξής:

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA.
Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.
Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο, φημολογείται ότι μετά την επιτυχημένη μεταμεσονύκτια παρουσία της και ένα σύντομο μεσημεριανό πέρασμα, η παρουσιάστρια επιστρέφει στην πολύ πρωινή ζώνη με επικρατέστερη τη ζώνη των 8-11.

Στο πλευρό της ακούγονται τα ονόματα του Κώστα Τσουρού, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο team της Ναταλίας Γερμανού και της κολλητής/κουμπάρας της Ελεονώρας, Φλορίντας Πετρουτσέλι. Ένα όνομα που επίσης "παίζει" πολύ είναι αυτό του Θανάση Πάτρα, ο οποίος έχει πολλούς φανς και από τον χώρο του ραδιοφώνου.

Εν αναμονή νέων εξελίξεων και επίσημων δηλώσεων και από την ίδια τη Μελέτη σημειώνουμε ότι η Ελεονώρα θα βρεθεί στο ίδιο κανάλι με την Ελένη Μενεγάκη [φωτό στην αρχή] αλλά και τη Μαρία Μπεκατώρου, τη Σίσσυ Χρηστίδου και την Κατερίνα Καραβάτου, εφόσον επιβεβαιωθούν και οι τελευταίες μετακινήσεις. Ο "χορός" ξεκίνησε. Το Mega κάνει τη Megaλη κίνηση. Μένει να φανεί αν είναι Ματ!