GNTM: Οι δύο δοκιμασίες της πρώτης φάσης του τελικού έφεραν την Κυβέλη στο Νο1 των κριτών - Ιδού τι θα γίνει στη συνέχεια

15.12.2021
GNTM: Οι δύο δοκιμασίες της πρώτης φάσης του τελικού έφεραν την Κυβέλη στο Νο1 των κριτών - Ιδού τι θα γίνει στη συνέχεια
Μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό οι τρεις φιναλίστ έζησαν "μεγάλες στιγμές". Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

Δύο δοκιμασίες περίμεναν τον Κωνσταντίνο, την Κυβέλη και την Όλγα στο χθεσινό [14/12/2021] πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού για τη φετινή σεζόν και ο Δημήτρης Σκουλός ήταν ο φωτογράφος πίσω από την κάμερα και στις δυο.


Η πρώτη δοκιμασία είχε άρωμα από Breakfast at Tiffany‘s! Η έμπνευση ήθρε από την αμερικανική ρομαντική κομεντί, την iconic Audrey Hepburn και το χαρακτηριστικό “Little Black Dress” που φορούσε στην ταινία. Ο Κωνσταντίνος, η Όλγα και η Κυβέλη έβαλαν τα καλά τους, τα υπέροχα κοσμήματά τους και πόζαραν πίνοντας το τσάι τους στον φακό του Δημήτρη Σκουλού.

Ιδού οι λήψεις οι οποίες βαθμολογήθηκαν από τους κριτές με πρώτη αυτή του Κωνσταντίνου (38 βαθμοί), δεύτερη της Κυβέλης (37 βαθμοί) και τρίτη της Όλγας (35 βαθμοί)

Η δεύτερη δοκιμασία έβαλε έβαλε τους φιναλίστ σε ατμόσφαιρα ballroom αλλά και... φλερτ! Τα τρία μοντέλα φόρεσαν τα καλά τους και μπήκαν στο εντυπωσιακό νεοκλασικό που θα τους φιλοξενούσε. Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη καθώς είδαν μπροστά τους αγαπημένα πρόσωπα.

Η Όλγα δεν πίστευε στα μάτια της που είδε ξανά τον Στυλιανό ένω η Κυβέλη ταράχτηκε περισσότερο από όσο φανταζόταν που είδε ξανά τον Ντίνο, γεγονός που την έκανε να αντιληφθεί ότι τα αισθήματα (που παραδέχτηκε ότι είχε ξεκινήσει να έχει για εκείνον) δεν είχαν φύγει στο παραμικρό -το αντίθετο μάλιστα!

Το σετ πραγματοποιήθηκε και η Κυβέλη έκανε την ανατροπή παίρνοντας το προβάδισμα από τον Κωνσταντίνο. Η Όλγα σταθερά στην τρίτη θέση.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε και οι γραμμές για το κοινό που θα καθορίσει και το τελικό αποτέλεσμα άνοιξαν.

Ιδού πώς μπορεί να ψηφίσει κάποιος που θέλει..

Τι περιμένουμε στον τελικό της 20ης Δεκεμβρίου;

Την ερχόμενη Δευτέρα ο μεγάλος τελικός με τις τελευταίες δοκιμασίες για τους τρεις φιναλίστ. Από το trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει βλέπουμε ότι επιστρέφουν όλοι οι παίκτες για το τελικό catwalk καθώς και η Βίκυ Κουλιανού.

Οι τελικές δοκιμασίες έχουν ήδη γυριστεί και ο τελικός θα "παιχτεί" στο στούντιο, Live, όπου θα αναδειχτεί το Greece's Next Top Model για το 2021.