Τα σύνορα της αγάπης: Δείτε πως είναι σήμερα ο «Νίκος» και η «Ναζλί»

Τα σύνορα της αγάπης: Δείτε πως είναι σήμερα ο «Νίκος» και η «Ναζλί»
Είκοσι χρόνια μετά, δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα σύνορα της αγάπης»

Ήταν το 2004 όταν έκανε πρεμιέρα η τουρκική σειρά «Τα σύνορα της αγάπης» που έμελλε να γνωρίσει στη χώρα μας τεράστια επιτυχία. Και πολύ λογικά. Το στόρι της σειράς πραγματευόταν τον έρωτα ανάμεσα σε ένα παμπλουτο Έλληνα, τον Νίκο Αγγελόπουλο (Ozgur Cevik) και την κόρη μια παραδοσιακής τουρκικής οικογένειας που φτιάχνει σε επαρχιακή πόλη μπακλαβάδες, τη Ναζλί Μπακλαβατζίογλου (Nehir Erdogan).

Ένας απαγορευμένος έρωτας για τα δεδομένα της μικρής κοινωνίας και των πεποιθήσεων των παραδοσιακών γονιών της που τελικά όμως περνάει τα σύνορα και για 106 επεισόδια, από το 2004 ως και το 2007 γίνεται η απόλυτη επιτυχία με τηλεθέασεις ρεκόρ στην προβολή κάθε επεισοδίου και με το κανάλι -το Mega - να κανονίζει να φέρει τους πρωταγωνιστές για press trip στη Σύμη προκειμένου να δώσουν συνεντεύξεις στα μέσα της εποχής.

Περιττό να σας πούμε τι πανζουρλισμός έγινε για μια θέση στον..ήλιο και στο κατάστρωμα του ιστιοπλοϊκού που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες των συναντήσεων των δύο πρωταγωνιστών με τους δημοσιογράφους ενώ από κάτω ο κόσμος έκανε ουρές!

Τα χρόνια όμως πέρασαν και αν μας ρωτάτε πέρασαν όμορφα και για τους δύο σταρ της σειράς. Η Nehir Erdogan 44 ετών σήμερα παραμένει μια πολύ γοητευτική γυναίκα ενώ ο Ozgur Cevik στα 43 του μάλλον έγινε καλύτερος μεγαλώνοντας. Και οι δύο συνεχίζουν να δραστηριοπούνται στον χώρο του θεάματος με τον Ozgur να έχει διπλές παρουσίες και ως ηθοποιός και ως τραγουδιστής (στη χώρα του αρχικά έγινε γνωστός από το Fame Story). Δείτε λοιπόν πώς είναι σήμερα.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2024 - 17:19