Μαλλιά& μακιγιάζ που μας εντυπωσίασαν στα βραβεία Grammy

16.02.2016
Tα βραβεία Grammy έγιναν και τα διάσημα κορίτσια κατάφεραν να εντυπωσιάσουν όχι μόνο με τα λαμπερά φορέματα τους αλλά και με τα σούπερ χτενίσματα και το μακιγιάζ τους! Δες παρακάτω τις πιο εντυπωσιακές της βραδιάς!

Πραγματική κούκλα η Αντέλ που χωρίς αμφιβολία είναι πολύ όμορφη και το απαλό μακιγιάζ της ταιριάζει. Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της και τα έντονα, τονισμένα φρύδια της σε συνδυασμό με την έντονη γραμμή άι-λάινερ και τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες είναι τα βασικά στοιχεία του μακιγιάζ της. Όσο για το χτένισμά της πρόκειται για το μακρύ ασύμμετρο καρέ που της χαρίζει απίστευτο στιλ.

Η Τέιλορ Σουίφτ εντυπωσιάζει με έντονο πορτοκαλοκόκκινο ματ κραγιόν και ανοιχτόχρωμο μακιγιάζ ματιών με έντονο άι-λάινερ. Φυσικά και το κοντό καρέ με τις αφέλειες είναι ένα διαφορετικό στιλ που της ταιριάζει πολύ.

Η Κάλεΐ Κουόκο διαλέγει να εντυπωσιάσει με ασύμμετρο και "ακατάστατο" καρέ και ένα σχεδόν καλοκαιρινό μακιγιάζ. Τα μάτια είναι τονισμένα και τα χείλη είναι σχεδόν φυσικά.

Η Αριάνα Γκράντε επιλέγει ένα από τα βασικά τρεντ στα μαλλιά που δεν είναι άλλο από την ψηλή αλογοουρά. Το έντονο σμόκι-άι και οι τονισμένες βλεφαρίδες συνδυάζονται με κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό λουκ.\

Μια κούκλα η Ciara στο κόκκινο χαλί με το μακιγιάζ των ματιών της να τραβάει την προσοχή και να δημιουργεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.