4 σέξι κόκκινα βερνίκια για τα νύχια σου

01.04.2016
Είναι κλασσικό και διαχρονικό. Το κόκκινο χρώμα στα νύχια και οι πολλές αποχρώσεις του δεν θα πάψουν ποτέ να είναι in. Στο μανικιούρ μας είναι χωρίς αμφιβολία το πιο δημοφιλές και πιο θηλυκό χρώμα. Δεν υπάρχει κορίτσι που να μην έχει δοκιμάσει έστω και μια απόχρωσή του. Το κόκκινο στα νύχια μας θα παραμένει το αγαπημένο μας χρώμα και θα είναι πάντα μέσα στη μόδα απλά και μόνο γιατί έχει την ικανότητα να αλλάζει τελείως την εικόνα των χεριώ μας. Και φέτος οι απχρώσεις του είναι πολλές και εμείς σου προτίνουμε τις πιο σούπερ για την εποχή!

Είναι κλασσικό και διαχρονικό. Το κόκκινο χρώμα στα νύχια και οι πολλές αποχρώσεις του δεν θα πάψουν ποτέ να είναι in.

Στο μανικιούρ μας είναι χωρίς αμφιβολία το πιο δημοφιλές και πιο θηλυκό χρώμα. Δεν υπάρχει κορίτσι που να μην έχει δοκιμάσει έστω και μια απόχρωσή του. Το κόκκινο στα νύχια μας θα παραμένει το αγαπημένο μας χρώμα και θα είναι πάντα μέσα στη μόδα απλά και μόνο γιατί έχει την ικανότητα να αλλάζει τελείως την εικόνα των χεριώ μας.

Το ζωηρό πορτοκαλο-κόκκινο που είδαμε στις καλοκαιρινές πασαρέλες του οίκου Stella Jean είναι μια απόχρωση του κόκκινου που θα φορεθεί πολύ από εδώ και πέ απου ανοίγει ο καιρός και ...bonus ταιριάζει με σχεδόν όλα τα λουκ σου! Τόλμησέ το σε πιο μακρύ νύχι όπως της φωτογραφίας και θα δεις πόσο σούπερ θα "δείξει" το νύχι σου!

Και φέτος οι αποχρώσεις του είναι πολλές και εμείς σου προτίνουμε τις πιο σούπερ για την εποχή!

Κόκκινο αλλά σαν πορτοκαλί! Ναι πρόκειται για ένα από τα απόλυτα χρώματα στα νύχια που δείχνουν τέλεια και σε κοντό νύχι και είναι ένα χρώμα γλυκό και ζωηρό που κάνει τα χέρια σου να ξεχωρίζουν.

Κόκκινο έντονο και ματ σε κοντό νύχι, το απόλυτο χρώμα που δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας!

Στο Instagram βρήκαμε ένα πολύ ωραίο βαθύ κόκκινο με glossy αποτέλεσμα που μας αρέσει πολύ!