6+1 εντυπωσιακά μακιγιάζ για την Λαμπρή: πάρε ιδέες από τις παρουσιάστριες

30.04.2016
Η μέρα της Ανάστασης πλησιάζει και εσύ δεν ξέρεις πώς να βαφτείς; Οι αγαπημένες μας παρουσιάστιρες μας δίνουν σούπερ ιδέες μέσα από το Instagram τους!

Η Φαίη Σκορδά διαλέγει ένα έντονο κόκκινο κραγιόν στην ματα εκδοχή του και το συνδυάζει με ροζ ρουζ στα μάγουλα για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Η Φαίη Σκορδά φοράει φούξια κραγιόν με λιπ-γκλος και το υπόλοιπο μακιγιάζ της είναι φυσικό με λίγη ένταση στα ζυγωματικά. Μια ωραία εναλλακτική αν δεν θέλεις απαραίτητα να φορέσεις κόκκινο κραγιόν.

Και η Κατερίνα Καινούργιου μας παρουσιάζει ένα εντυπωσικαό μακιγιάζ με έντονα χείλη και γραμμή άι-λάινερ που είναι ιδανικό για την βραδιά της Ανάστασης. Το σκούρο κόκκινο χρώμα στα χείλη ταιριάζει άψογα σε όλες.

Αν θέλεις ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ για τις ημέρες του Πάσχα τότε μπορείς άνετα να πάρεις ιδέα από το μακιγιάζ της Ντορέττας Παπαδημητρίου που διαλέγει να φορέσει κοραλί κραγιόν και το συνδυάζει με έντονο σμόκι-άι.

Το έντονο κόκκινο στα χείλη φυσικά και ταιριάζει τέλεια με το αντίστοιχο χρώμα στα νύχια. Προεραιτικά μπορούμε να τονίσουμε και το βλέμμας μας με την γραμμή του άι-λάινερ.

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τονίζει τα μάτια της με καφέ σκιά και μαύρη μάσκαρα και απόχρωση σάπιου μήλου στα χείλη!


Και η Ελένη Μενεγάκη φοράει έντονο ματ κραγιόν στα χείλη και τονίζει διακριτικά το βλέμμα της.Η αλήθεια είναι πως μέρες που είναι το κόκκινο κραγιόν σου φοριέται σχεδόν ολόκληρη την ημέρα.