Πώς θα πετύχουμε το bronze λουκ

27.05.2016
Αναρωτιέσαι αν υπάρχει τρόπος να έρθει το καλοκαιράκι πιο γρήγορα; Μα φυσικά και υπάρχει! Με το κατάλληλο μακιγιάζ θα αποκτήσεις ηλιοκαμένη όψη και καλοκαιρινό λουκ στο πρόσωπο αλλά και το σώμα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ηλιοθεραπεία ούτε λεπτό. Μάθε πώς θα δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό λουκ με τα κατάλληλα προϊόντα της ARTDECO με την ολοκληρωμένη καλοκαιρινή σειρά μακιγιάζ Hello Sunshine!

Για να υιοθετήσεις τέλεια το bronze λουκ αρκεί να δώσεις χρώμα και λάμψη στο σώμα σου με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Το limited edition Spray On Leg Foundation θα σου χαρίσει ομοιόμορφο μαύρισμα εύκολα και αποτελεσματικά.

Το limited edition Spray On Leg Foundation είναι το απόλυτο must – have του καλοκαιριού για ελκυστικά, μαυρισμένα πόδια. Το spray μαυρίσματος καλύπτει μικρές ατέλειες και ανομοιομορφίες, στεγνώνει γρήγορα, αντέχει στο νερό και διαρκεί για πολλές ώρες. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το Spray On Leg Foundation διατίθεται σε μία νέα απόχρωση Νο. 01 «soft caramel» και στις υπάρχουσες απόχρωσεις Νο. 03 «sand» & No. 05 «sun tan».

Η επιδερμίδα πρώτη:

Για να πετύχεις το τέλειο sunkissed μακιγιάζ πρέπει να ξεκινήσεις από το δέρμα σου και να του δώσεις ένα ηλιοκαμένο φινίρισμα με διακριτική λάμψη. Προτίμησε να ξεκινήσεις με μια πούδρα που θα σου χαρίσει φρέσκο λουκ.

Η εξαιρετικά, ελαφριά Bronzing Powder Compact long – lasting χαρίζει φρέσκο, ηλιοκαμένο look με μεγάλη διάρκεια. Χάρη στην απαλή, μεταξένια υφή που διαθέτει απλώνεται ευχάριστα & αναμιγνύεται εύκολα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ρουζ για φυσικό αποτέλεσμα. Με συνδυασμό δύο αποχρώσεων η Bronzing Powder Compact long – lasting είναι ιδανική για ομοιόμορφη, μαυρισμένη & αψεγάδιαστη όψη. Διατίθεται σε νέα συσκευασία και σε τέσσερις αποχρώσεις (Νο. 30 – terracotta, No. 50 – almond, No. 80 – Natural και No. 90 – Toffee), με το σχήμα του ήλιου αποτυπώνεται πάνω στην πούδρα.

Η κλινικά ελεγμένη Bronzing Powder Compact long – lasting είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και διατίθεται επίσης σε συσκευασία refill. Είναι δερματολογικά ελεγμένη, δεν περιέχει άρωμα & parabens.

Το bronze λουκ κάνει πιο σέξι την εμφάνισή σου και τονίζει με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, μετά όμως την πούδρα σειρά έχει πάντα το κατάλληλο ρουζ που θα καταφέρει να αναδείξει τα ζυγωματικά σου.

Το limited – edition Sun Blusher διαθέτει υψηλή απόδοση χρώματος & εξαιρετική διάρκεια. Οι τρεις απαλές αποχρώσεις συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους και χαρίζουν στα ζυγωματικά διακριτική λάμψη υγείας. Η ελαφριά υφή του χαρίζει απαλή και άνετη εφαρμογή, αφήνοντας ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα. Το Sun Blusher δεν περιέχει λανολίνη, paraben και άρωμα και διατίθεται σε μοντέρνα συσκευασία με το σχήμα του ήλιου να αποτυπώνεται πάνω στο προϊόν.


Μην ξεχάσεις τις θαυματουργές σταγόνες!

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα γίνεται ο πρωταγωνιστής του μακιγιάζ με το νέο, limited edition Golden Bronze Oil Drops. Σε απαλή, bronze απόχρωση καλύπτει μικρές ατέλειες για λεία και ομοιόμορφη όψη,με ηλιοκαμένη, καλοκαιρινή λάμψη. Με απαλή υφή που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας στην επιδερμίδα ευχάριστη αίσθηση. Η σύνθεση εμπλουτισμένη με ενυδατικά έλαια περιποιείται την επιδερμίδα. Το έλαιο bisabolol απαλύνει, ενώ τα εκχυλίσματα από έλαιο jojoba κάνουν την επιδερμίδα απαλή & ελαστική.

Πώς θα το εφαρμόσεις;

Ανακίνησέ το καλά το προϊόν πριν τη χρήση. Άπλωσε στην επιθυμητή περιοχή με κυκλικές κινήσεις και άφησε να απορροφηθεί για μερικά δευτερόλεπτα. Για όμορφες, bronze πινελιές το Golden Bronze Oil Drops μπορεί να εφαρμοστεί και στις άκρες των μαλλιών. Αφαιρείται πανεύκολα με ζεστό νερό & σαμπουάν.

Χρώμα στα χείλη:

Για να πετύχεις το τέλειο sunkissed μακιγιάζ πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία και στο κραγιόν σου που θα αναδείξει τέλεια την καλοκαιρινή σου ομορφιά.

Το μεγάλης διάρκειας Long – wear Lip Color εγγυάται έντονη απόδοση χρώματος & βελούδινο τελείωμα στα χείλη. Το κραγιόν διαθέτει ενυδατική σύνθεση για γεμάτα & απαλά χείλη & διακριτικό άρωμα βανίλιας. Το Long – wear Lip Color είναι κλινικά ελεγμένο και διατίθεται σε τρεις limited edition αποχρώσεις της συλλογής «Hello Sunshine» (Νο. 50 «rich desert sand», απαλό nude - Νο. 54 «rich papaya», φωτεινό πορτοκαλί και Νο. 57 «rich coralle rose”, διακριτικό ροζ) για σαγηνευτικά, λαμπερά χείλη.

Oι σκιές που θα αλλάξουν το βλέμμα σου:

Η High Performance Eyeshadow Stylo είναι ιδανική για γρήγορα smokey eye look. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκιά, highlighter, eyeliner & μολύβι ματιών χαρίζοντας υψηλή απόδοση χρώματος. Η σκιά σε μορφή στυλό διαρκεί για πάνω από 10 ώρες και γίνεται αδιάβροχη λίγα μόνο δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή της. Το πλούσιο χρώμα και η απαλή, κρεμώδης υφή της εγγυώνται τέλειο αποτέλεσμα. Η ενσωματωμένη ξύστρα στο πάνω μέρος του προϊόντος διασφαλίζει τέλειο σχήμα στην άκρη του προϊόντος κάθε στιγμή. Οι τέσσερις limited edition αποχρώσεις της συλλογής Hello Sunshine είναι: Ζεστά καφέ Νο. 24 «antique bronze» και Νο. 27 «soft golden rush» που αντανακλούν το φως του ήλιου και έντονα μπλε No. 56 «deep ocean» και Νο. 62 «Caribbean sea» που παραπέμπουν σε τιρκουάζ νερά. Είναι δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένη.

Δώσε στο βλέμμα σου την απαραίτητη ένταση με την νέα Long Lashes Mascara σε μοντέρνα, ροζ – χρυσή συσκευασία εγγυάται τέλεια διαχωρισμένες και με εξαιρετικό μήκος βλεφαρίδες. Διατίθεται σε μαύρη απόχρωση και είναι εμπλουτισμένη με πανθενόλη και βιταμίνη Ε, που ενυδατώνουν τις βλεφαρίδες. Χάρη στο τέλεια σχεδιασμένο βουρτσάκι που διαθέτει σε σχήμα «90 – 60 – 90» επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η στενή περιοχή στο πίσω μέρος από το βουρτσάκι παρέχει τέλειο διαχωρισμό στις βλεφαρίδες. Η φαρδιά περιοχή στο μπροστινό μέρος του, επιτρέπει να φτάσει ακόμα και τις μικρότερες βλεφαρίδες για εξαιρετικό μήκος. Δεν περιέχει άρωμα, είναι κλινικά ελεγμένη και κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακού επαφής.

Τα προϊόντα της συλλογής Hello Sunshine είναι διαθέσιμα στα καταστήματα καλλυντικών.