Lady Gaga: Το νέο της επαγγελματικό βήμα δεν έχει σχέση με τη μουσική...

02.01.2019
Lady Gaga: Το νέο της επαγγελματικό βήμα δεν έχει σχέση με τη μουσική...
Επιχειρηματίας σε άλλον τομέα η διάσημη τραγουδίστρια...

Το 2018 ήταν μια καλή χρονιά για την Lady Gaga: Πρωταγωνίστησε στην πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους A Star Is Born, πήρε τρία βραβεία Grammy για το τραγούδι "Shallow" και μόλις κυκλοφόρησε το "Enigma", την έδρα συναυλιών της στο Λας Βέγκας. Και πάνω που νομίζαμε πως η σταρ τα είχε κάνει όλα, την τελευταία ημέρα του έτους, πολλοί διαπίστωσαν ότι το HausBeauty.com - μια ιστοσελίδα που θα φιλοξενήσει τη φημολογούμενη σειρά καλλυντικών της - "βγήκε" επίσημα στον αέρα.

Δες και αυτό: Priyanka Chopra: Τα μυστικά ομορφιάς της makeup artist της

Προς το παρόν, η ιστοσελίδα είναι κενή και το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να εισαγάγει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

Οι φήμες για το brand καλλυντικών της Gaga ξεκίνησαν τον Μάιο, όμως η τραγουδίστρια δεν είναι εντελώς νέα στη βιομηχανία ομορφιάς - έχει ήδη ένα άρωμα που ονομάζεται Fame, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2012. Έχει επίσης συμμετάσχει στις εκστρατείες της MAC Viva Glam το 2009 και το 2011.

Αυτό το είδες; Gigi Hadid: Τι κάνει για να αποκτήσει τέλειες βλεφαρίδες

Η Gaga είναι ένα ακόμα όνομα στη μεγάλη λίστα με διασημότητες που έχουν λανσάρει τις δικές τους συλλογές, όπως η Honest Beauty της Jessica Alba, η Flower Beauty της Drew Barrymore, η συλλογή Inglot της Jennifer Lopez και φυσικά η Kylie Cosmetics της Kylie Jenner, και KKW Beauty της Kim Kardashian.

Δες και αυτό: Rihanna: Μοιράζεται τους δικούς της κανόνες για το μαύρο κραγιόν (βίντεο)