Πώς να βρεις την τέλεια απόχρωση για τα φρύδια σου

13.03.2019
Πώς να βρεις την τέλεια απόχρωση για τα φρύδια σου
Έχεις βρει το προϊόν που σε βολεύει αλλά δε ξέρεις ποια απόχρωση σου ταιριάζει;

Θα έχεις σίγουρα ακούσει ότι τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας και μπορούν να αλλάξουν την εικόνα μας εντελώς είτε προς το καλό - αν είναι καλά σχεδιασμένα - είτε κακά αν όχι.

Διάβασε επίσης: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την ημιμόνιμη βαφή φρυδιών

Αν ανήκεις σε εκείνες που θέλουν να τα περιποιούνται και να τα βάφουν καθημερινά, θα ξέρεις πως μία από τις πιο δύσκολες επιλογές, είναι αυτή τη σωστής απόχρωσης. Ποια είναι η ιδανικότερη απόχρωση για τα φρύδια μου; Πώς θα επιλέξω σωστά το μολύβι που ταιριάζει στα φρύδια μου; Πώς θα γεμίσω τα φρύδια μου και θα πετύχω ένα φυσικό αποτέλεσμα;

Δες και αυτό: Έτσι "γεμίζει" τα φρύδια της η Rosie Huntington Whiteley

Ένα πολύ γρήγορο tip για να επιλέξεις σωστά την απόχρωση στο μολύβι φρυδιών ή γενικότερα στα προϊόντα που χρησιμοποείς στα φρύδια σου, είναι να κοιτάξεις το φυσικό χρώμα των φρυδιών σου και να επιλέξεις την ίδια ή ενα τόνο πιο ανοιχτή απόχρωση από αυτή που έχουν ήδη. Με αυτόν τρόπο, μπορείς να επιλέξεις τα ιδανικότερα- από άποψη απόχρωσης- προϊόντα και να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια σου.

Αυτό το είδες; Πώς να βρεις το σωστό highlighter για εσένα

Αυτό που πρέπει να προσέξεις σε κάθε περίπτωση είναι να μην επιλέξεις πολύ σκούρες αποχρώσεις καθώς, κάτι τέτοιο μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα στο πρόσωπό σου, κάνοντάς το να δείχνει πιο σκληρό και άγριο, δημιουργώντας πολύ έντονες αντιθέσεις, που δεν είναι πάντοτε κολακευτικές.