Οι καλύτερες σκιές για σένα

22.04.2009
Είμαστε στη μέση της Άνοιξης και τα χρώματα σε κατακλύζουν από παντού! Ώρα να αφήσεις σιγά σιγά πίσω σου τα μαύρα και τα γκρι και να βάλεις τα έντονα χρώματα στη ζωή σου. Αν δεν θες να το τολμήσεις

Είμαστε στη μέση της Άνοιξης και τα χρώματα σε κατακλύζουν από παντού! Ώρα λοιπόν, να αφήσεις σιγά, σιγά πίσω σου τα μαύρα και τα γκρι και να βάλεις τα έντονα χρώματα στη ζωή σου. Αν δεν θες να το τολμήσεις στα ρούχα, κάντο στο... μακιγιάζ σου! Η μόδα ορίζει έντονα φλούο χρώματα στις σκιές κι εσύ δεν έχεις παρά να τις δοκιμάσεις. Φυσικά, υπάρχουν πάντα κι οι ασφαλείς επιλογές για αυτές που περιμένουν το καλοκαίρι προκειμένου να δοκιμάσουν κάτι ανατρεπτικό. Μάθε λοιπόν ποιες είναι οι καταλληλότερες σκιές ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου.

Γαλανομάτικο κορίτσι: όσες από εσάς έχετε γαλανά μάτια, είστε και οι ιδανικότερες για να βάλετε φλούο σκιές. Το κίτρινο, πορτοκαλί και λαχανί είναι χρώματα που αναδεικνύουν τα μάτια σου και δεν τα επί-σκιάζουν. Άσε που δίνουν μία πολύ happy ανοιξιάτικη πινελιά στο συνολικό στυλ σου! Ό, τι κι αν κάνεις, μείνε μακριά από γαλάζιες σκιές. Η μόδα σετ σκιά-μάτι έχει περάσει ανεπιστρεπτί...

Πράσινο γατίσιο βλέμμα: το πράσινο μάτι, εκτός από αξιοζήλευτο, είναι και το πιο περιοριστικό ίσως όσον αφορά στις σκιές. Επειδή το πράσινο χρώμα είναι εντυπωσιακό από μόνο του, αυτό που χρειάζεσαι είναι σκούρες σκιές για να αναδείξεις τη... vamp πλευρά σου! Σκούρο μωβ, γκρι, και καφέ θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Μακριά από πράσινες σκιές αν δεν θες να δείχνεις ότι έπεσες πάνω σε φρεσκοβαμμένο παγκάκι!

Καστανομάτα και γκρινιάζεις; Κακώς! Μπορεί να διαθέτεις το κλασικότερο χρώμα, αλλά μην ξεχνάς ότι μπορείς να βάλεις τα πάντα! Οι-so hot right now-φλούο σκιές θα αναδείξουν το βλέμμα σου ενώ τα πιο συνηθισμένα χρώματα δεν πρόκειται να σε περιορίσουν αφού σου πάνε τα πάντα! Να θυμάσαι όμως ότι τα γήινα χρώματα είναι αυτά που δένουν αρμονικά με το καστανό και βγάζουν τον καλύτερό σου εαυτό.

Σημείωση: τα σκούρα χρώματα (μαύρο, καφέ και γκρι) ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και θεωρούνται σκιές-πασπαρτού σε περίπτωση που θες να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα.

Αν παρόλα αυτά δεν είσαι σίγουρη τι σου ταιριάζει, μια πλούσια παλέττα σκιών με όλα τα χρώματα είναι μια καλή αρχή για τους πειραματισμούς σου. Διάλεξε μια οικονομική φίρμα, ώστε να έχεις το περιθώριο να επενδύσεις στη συνέχεια στα χρώματα που θα ξέρεις με σιγουριά ότι σου ταιριάζουν.