3 κοντά κουρέματα για την Άνοιξη 2016

11.04.2016
Το κοντό είναι μόδα και για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 και φέτος θα μπεις στον περιασμό να σκεφτείς το κοντό ακόμη και αν το φοβάσαι ή δεν είσαι έτοιμη να αποχωριστείς το μήκος σου. Τα κοντά κουρέματα που είδαμε στις καλοκαιρινές πασαρέλες των διάσημων οίκων όχι μόνο ήταν απίστευτα θηλυκά αλλά είχαν και κάτι το ιδιαίτερο! Αν θέλεις να αλλαξεις λουκ και να ανανεωθείς αλλά και να έχεις λιγότερο μήκος στα μαλλιά -δηλαδή να ετοιμάζεσαι σε χρόνο dt και να μην χρειάζεται να σε πολυαπασχολεί το μαλλί σου- τότε μήπως να το σκεφτείς; Εμείς σου δίνουμε 3 ιδέες για κοντά στιλ στα μαλλιά από τις πασαρέλες. Ε.Α.

Στον οίκο Versace το κοντό που είδαμε έχει όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού και δημιουργεί την εντύπωση πως έχει και μια νοητή φράντζα.

Στον οίκο Moschino το κοντό μαλλί είναι απλά εντυπωσιακό. Στο επάνω μέρος του κεφαλιού έχει όγκο ενώ τα μαλλιά είναι πυκνά και το χτένισμα "γεμάτο".

Για τις πολύ- πάρα πολύ τολμηρές- που δεν έχουν πρόβλημα να το κόψουν πολύ κοντό τότε να και ένα ακόμη στιλ που είδαμε στα σόου του οίκου Givenchy.