Οι 6 πιο ναζιάρικες αλογοουρές για την Άνοιξη

04.05.2016
Και φέτος την Άνοιξη ένα από τα πιο απλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά στιλ για τα μαλλιά είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η αγαπημένη μας αλογοουρά που κυριάρχησε στις πασαρέλες των διάσημων οίκων. Με αξεσουάρ, γυαλισμένη και "στην θέση της" και πολλές άλλες δεν είναι λίγες οι διαφορετικές εκδοχές της αγαπημένης μας αλογοουράς που θα λατρέψουμε τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Εμείς δεν μένει παρά να διαλέξουμε με ποιον τρόπο θα κάνουμε δικό μας το τρεντ. Ε.Α.

Να ζήσει και πάλι η ψηλή αλογοουρά:

Το συγκεκριμένο τρεντ δεν χρειάζεται συστάσεις. Το ξέρουμε και δεν είναι μυστικό πως η ψηλή αλογοουρά μου για κάποιο λόγο πάντα μας φέρνει στο μυαλό την τέλεια "γυαλισμένη" αλογοουρά της Jlo με τα καλοχτενισμένα πλαινά και το έξτρα μήκος της αλογοουράς για ένα πιο προσεγμένο και "αρχοντικό" στιλ για τα μαλλιά. Η τάση αποθεώθηκε στις πασαρέλες του οίκου Balmain.

Στον οίκο Balmain η ψηλή αλογοουρά που είμαι πολύ μακριά και φτάνει σχεδόν μέχρι τη μέση έκανε όλα τα βλέμματα να την ακολουθήσουν.

Αλογοουρά- σχοινί:

Στα ανοιξιάτικα σόου του οίκου Public School είδαμε την κοτσίδα-σχοινί να κερδίζει τις ανοιξιάτικες πασαρέλες. Απαλές κοτσίδες δώσεις που αν τις δούμε από μακρυά θυμίζουν ράστα βάζουν τα μαλλιά σου στο επίκεντρο της μόδας. Αν έχεις μακρυά μαλλιά και δεν έχεις πολύ χρόνο στην διάθεση σου για να τους δώσεις στιλ, η αλογοουρά-σχοινί είναι πάντα μια στιλάτη επιλογή που έχεις!

Δες ΕΔΩ πώς θα το πετύχεις!

Στον Boss βλέπουμε την αλογοουρά που δεν είναι ψηλή μεν αλλά δείχνει να είναι σταθερή με σημείο-κλειδί του στιλ τις φύτρες και τα απείθαρχα μπροστινά τσουλούφια να δίνουν ένα πιο χαλαρό τόνο στο χτένισμα.

Στον οίκο Chanel είδαμε την αλογοουρά να είναι από τα βασικά χτενίσματα των μοντέλων. Η αλογοουρά τους είναι περιποιημένη στο ίσιο της και το βασικό σημείο του λουκ είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το εντυπωσιακό αξεσουάρ που κρατάει το χτένισμα στη θέση του.