Τέλος στη ρίζα! Το επαγγελματικό μυστικό που θα σε "καλύψει" μέχρι να ξαναπάς κομμωτήριο!

11.02.2016
Λευκά μαλλιά! Ένας εφιάλτης γένους θηλυκού που δεν κοιτάει ηλικία, κάνει τις περισσότερες από εμάς να τρέχουμε και να μη φτάνουμε.

Το άγχος μας μεγαλώνει κάθε φορά που κοιτάζουμε με περιέργεια τον καθρέφτη και βλέπουμε έστω και σε κάποια σημεία τις ρίζες των μαλλιών μας να γυαλίζουν λίγο παραπάνω και να έχουν λευκό χρώμα. Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση που βλέπουμε τη ρίζα μας να κατεβαίνει...επικίνδυνα! Χωρίς δεύτερη σκέψη σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις η ανάγκη να προγραμματίσουμε άμεσα το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται... επιτακτική.

Για καλή μας τύχη όμως υπάρχουν καλά νέα! Η L’Oréal Professionnel καινοτομεί και παρουσιάζει το 1ο spray προσωρινής κάλυψης λευκών ριζών με εύκολο και άμεσο αποτέλεσμα.

Η σειρά Hair Touch up έρχεται να δώσει μία προσωρινή αλλά αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της λευκής ρίζας καθυστερώντας ταυτόχρονα την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Το Hair Touch up χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ρίζες σε δευτερόλεπτα και προσφέροντας ένα ομοιόμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα ιδανικό προϊόν, εύκολο στην χρήση και ανθεκτικό στο νερό, το οποίο αφαιρείται σε ένα λούσιμο.

Τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις που καλύπτουν κάθε δυνατό χρώμα δίνουν την απάντηση στο μεγαλύτερο άγχος των γυναικών. Το hair Touch up είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσουμε το χρώμα μας τις τελευταίες μέρες μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο!

Μοναδική Τεχνολογία

Το Hair Touch up συνδυάζει μια βάση σιλικόνης με συστατικά επαγγελματικού make-up χαρίζοντας ένα φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα. Η λεπτή του διάχυση κάνει εύκολη την εφαρμογή του και δίνει τέλος στις πρόχειρες λύσεις.


Αποκλειστικά στα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel