3 λόγοι για να χρησιμοποιήσεις τα λαδάκια για τα μαλλιά

22.03.2016
Τα εκθαμβωτικά και λαμπερά μαλλιά δεν είναι μύθος. Η αλήθεια είναι όμως πως έχουν ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα και αυτό μπορεί πολλές φορές να σημαίνει πως το σαμπουάν και η μαλακτική μας κρέμα δεν είναι αρκετά για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας. Παρακάτω θα μάθεις πως τα λάδια για τα μαλλιά μπορούν να κάνουν θαύματα! Ε.Α.

Γιατί πρέπει να τα χρησιμοποιείς;

Tα μαλλιά μας ταλαιπωρούντα καθημερινά όχι μόνο από το πιστολάκι και τον θερμό αέρα αλλά και από τν ήλιο και το καυσαέριο με αποτέλεσμα η τρίχα μας να γίνεται ξηρή και να χάνει την φυσική της λάμψη. Φυσικά οι τεχνικές εργασίες όπως οι βαφές και οι ανταύγειες παίζουν και αυτές τον ρόλο τους. Στον αγώνα λοιπόν για λαμπερά μαλλιά έχεις στο πλευρό σου τα θαυματουργά λαδάκια για τα μαλλιά που βοηθούν τα μαλλιά σου να ανακτήσουν την χαμένη τους λάμψη. Η τρίχα σου γίνεται πιο δυνατή και τα μαλλιά σου είναι πιο ανάλαφρα και "ζωντανά". Στα καταστήματα καλλυντικών θα βρεις πολλά και διαφορετικά λαδάκια για τα μαλλιά σου, εσύ δεν μένει παρά να διαλέξεις εκείνο που θα έχει τα καλύτερα αποτελεέσματα στα μαλλιά σου.

Απαλότητα, λάμψη και κίνηση είναι τρία από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που θα σας χαρίσουν τα ενυδατικά λαδάκια για τις άκρες.

Η φθορά της τρίχας σου από τις βαφές και τις ανταύγειες κάνει “μπαμ”:


Φυσικά και δεν μπορείς να ξανακάνεις τα μαλλιά σου να είναι όπως ρπιν την βαφή ειδικά αν έχουν υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία, μπορείς όμως να βοηθήσεις με τα κατάλληλα λαδάκια τα μαλλιά σου να είναι λιγότερο θαμπά, πιο ζωηρά και κυρίως λιγότερο ξηρά. Θα δεις πως αν χρησιμοποιήσεις τα λαδάκια μετά τη βαφή τα μαλλιά σου θα δείχνουν πιο υγιή. Άπλωσε το λαδάκι από τη μέση περίπου των μαλλιών σου με φορά προς τις άκρες ενώ τα μαλλιά σου είναι ακόμη νωπά. Η υγρασία των μαλλιών σου όσο είναι ακόμη νωπά, βοηθάει ώστε το προϊόν να κατανεμηθεί σωστά. Μόλις τα στεγνώσεις θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά.

Αν έχεις σγουρά μαλλιά:

Αν έχεις σγουρά μαλλιά τότε το μόνο βέβαιο είναι πως τα φυσικά έλαια των μαλλιών δεν είναι και πολύ εύκολο να φτάσουν από την κορυφή του κεφαλιού σου μέχρι τις άκρες και έτσι τα μαλλιά σου δείχνουν πιο αφυδατωμένα και ξηρά. Για να διατηρήσεις τις μπούκλες σου ενυδατωμένες πρέπει να απλώνεις το λαδάκι στα μαλλιά σου σαν μια θεραπεία πριν απλώσεις το σαμπουάν σου. Άπλωσέ το στα μαλλιά σου άφησέ το να δράσει για 10-15 λεπτά και στην συνέχεια λούσου και ξέβγαλέ τα μαλλιά σου. Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις λίγες σταγόνες από το λαδάκι για τα μαλλιά στο μαλακτικό σου και θα κάνει τα μαλλιά σου ακόμη πιο απαλά και μεταξένια!