Μοδάτα στιλ για τα μαλλιά που δεν αρέσουν στους άντρες

14.03.2016
Αφέλειες, κότσοι και εκκεντρικά στιλ στα μαλλιά που μπορεί μεν να είναι τάση αλλά σκέφτηκες ποτέ μήπως δεν αρέσουν καθόλου στον καλό σου; Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που δεν τρελαίνεται να βλέπει σε σένα! Ε.Α.

Ράστα:

Ένα στιλ στα μαλλιά που ναι μπορεί να είναι μόδα αλλά στα μάτια των αντρών κάνει απλά τα μαλλιά σου να δείχνουν άλουστα. Μπορεί να προτιμήσεις εναλλακτικά τις πιο χαλαρές κοτσίδες αντί για τα ράστα που θα ταλαιπωρήσουν και την τρίχα σου αλλά δεν έχουν και την έγκριση του αγαπημένου σου!

Αφέλειες:

Ναι είναι μόδα, αλλά τι λένε οι άντρες για αυτές; Μπορεί να είναι ένα από τα βασικά τρεντ σχεδόν κάθε σεζόν όμως αυτό δεν σημαίνει πως αρέσει και στους άντρες οι οποίοι θεωρούν πως οι αφέλειες ή η φράντζα σε κάνουν κάπως πιο απρόσιτη, επιτηδευμένη και σαν να προσπαθείς κάτι να κρύψεις! Ναι όντως όλα αυτά από μια φράντζα!

Πολύ "άγριες" μπούκλες:

Mπορεί να τους θυμίζουν πολύ τη δεκαετία του '80 ή απλά τη μαμά τους. Όπως και να έχει μην ξεχνάς πως οι άντρες αγαπούν τα μαλλιά που είναι απαλά και μπορούν να τα χαϊδεύουν όποτε θέλουν και με το συγκεκριμένο στιλ δεν είναι και πολύ εύκολο αυτό.

Out of bed:

Η αλλιώς τα αχτένιστα μαλλιά ή εκείνα που δείχνουν αχτένιστα δεν αρέσουν στους άντρες. Το πιο φυσικό και ατημέλητο λουκ είναι τάση αλλά μπορεί να μην αρέσουν και τόσο στον αγαπημένο σου. Φυσικά και τα μαλιά που δείχνουν και είναι κατεστραμμένα από τις βαφές στις άκρες ή ακόμη χειρότερα από ψηλά στο κεφάλι, δεν είναι υγιή και λαμπερά. Φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι υγιή και απλά χτένισέ τα πριν πας να τον συναντήσεις.