Τα στιλ που πρέπει να αποφύγεις για να έχεις πάντα μακριά μαλλιά

21.03.2016
Αν θέλεις να μακραίνουν τα μαλλιά σου και δεν θέλεις να βλέπεις την τρίχα σου να σπάει, πρέπει σίγουρα να αποφύγεις κάποια συγκεκριμένα στιλ για τα μαλλιά σου! Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι τα δυο βασικότερα. Ε.Α.

Κότσος:

Πολλές φορές πρόκειται για το πιο εύκολο χτένισμα αφού δεν απαιτεί παρά λίγα μόνο λεπτά για να τον πετύχουμε. Ο λόγος είναι για τον κότσο που ειδικά αν τον σταθεροποιήσεις με ένα λαστιχάκι δεν αποκλείεται να δεις και την τρίχα σου να σπάει. Ειδικά όταν τα μαλλιά σου είναι ακόμη βρεγμένα μόλις βγαίνεις από το μπάνιο δεν πρέπει με τίποτα να πιάνεις τα μαλλιά σου με λαστιχάκι πριν τα στεγνώσεις γιατί δεν θα αποφύγεις το να σπάσει η τρίχα σου και έτσι δυστυχώς δεν θα δεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν όσο θα ήθελες.

Ειδικά αν το λαστιχάκι σου όταν το βγάζεις έχει τρίχες πάνω, τότε σίγουρα τις σπάει και καλό είναι να το αποφύγεις. Προτίμησε να τα στερεώσεις με ένα κλάμερ καλύτερα που δεν θα προκαλέσει ζημιά στην τρίχα σου.

Αλογοουρά όλη μέρα-κάθε μέρα:

Είναι σίγουρα από τα πιο βολικά χτενίσματα για όλες μας. Ποια δεν έχει βολευτεί την αλογοουρά, χαμηλή ή ψηλή, γυαλισμένη ή πιο ανακατεμένη αλογοουρά; Το βασικό και εδώ είναι το λαστιχάκι για τα μαλλιά που δεν αποκλείεται να μην αφήνει τα μαλλιά σου να μακρύνουν όσο θα ήθελες. Και εδώ μια υπέροχη λύση είναι αντό για λαστιχάκι να "γυρίσεις" κάποιες δικές σου τούφες για να στερεώσεις το χτένισμά σου!