Meghan Markle: Η αναπάντεχη στυλιστική επιλογή στην τελευταία της εμφάνιση [photos]

01.02.2019
Meghan Markle: Η αναπάντεχη στυλιστική επιλογή στην τελευταία της εμφάνιση [photos]
Η δούκισσα του Sussex με ένα look που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ακόμη μία επίσημη εμφάνιση για τη δούκισσα του Sussex, ακόμη ένα "θέμα" προς συζήτηση. Αυτή τη φορά, η 37χρονη εστεμμένη, η οποία, ας θυμίσουμε, διανύει τον έκτο μήνα της πρώτης της εγκυμοσύνης με τις κακές γλώσσες να την αμφισβητούν ως "ψεύτικη", έδωσε το "παρών" σε εκδήλωση που οργάνωσε η πανεπιστημιακή οργάνωση ACU (Association of Commonwealth Universities). Πρόκειται για μια από τις τέσσερις συνολικά οργανώσεις τις οποίες ανέλαβε πρόσφατα η δούκισσα του Sussex υπό την προστασία της και η εμφάνισή της εκεί είχε ιδιαίτερη σημασία.

Η Meghan λοιπόν πήγε στην εκδήλωση χαμογελαστή και ευδιάθετη -αν και ντυμένη στο αγαπημένο της total black look- χαιρέτησε τους πάντες και συνομίλησε με χαρά με φοιτητές και καθηγητές, όμως δυο πράγματα μας έκαναν εντύπωση ως προς την εμφάνισή της.

Διάβασε επίσης: Στο νοσοκομείο η Kate με ρήξη κύστης στις ωοθήκες - Η ανάρτηση που αποκάλυψε την αλήθεια

Το πρώτο αφορούσε στα μαλλιά της, τα οποία είδαμε πρώτη φορά τραβηγμένα σε έναν περιποιημένο κότσο μπαλαρίνας, αντίθετα από το συνηθισμένο πιο... ατημέλητο look που προτιμά. Μας άρεσε πολύ -για την ιστορία!

Το δεύτερο πράγμα που σημειώσαμε στη συγκεκριμένη εμφάνιση έχει να κάνει με το ότι εμφανίστηκε χωρίς τσάντα, πράγμα που επίσης δεν συνηθίζεται, γενικότερα.

Κατά τα άλλα, το look της είχε την υπογραφή του Givenchy και ολοκληρώθηκε από ένα ζευγάρι nude γόβες και ένα ζευγάρι Dean Davidson σκουλαρίκια.

Κάνε κλικ στο βελάκι δεξιά για να δεις όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση..

#DuchessOfSussex #MeghanMarkle wearing #Givenchy 👍🏼 or 👎🏼?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loving Haute Couture (@lovinghautecouture) στις