Μαλλιά με στυλ παραλίας

30.07.2009
Δεν είναι τόσο ωραία όταν στεγνώνουν αφότου έχεις βγει από τη θάλασσα; Που είναι εντελώς φυσικά και σέξι και αναρωτιέσαι τί στο καλό τους κάνει το αλάτι; Υπάρχει

Δεν είναι τόσο ωραία όταν στεγνώνουν αφότου έχεις βγει από τη θάλασσα; Που είναι εντελώς φυσικά και σέξι και αναρωτιέσαι τί στο καλό τους κάνει το αλάτι; Υπάρχει τρόπος να πετύχεις το ίδιο λουκ και χωρίς να ξημεροβραδιάζεσαι σε θάλασσες (άλλο που δεν θες!) Με λίγες κινήσεις, απόκτησε αυτό το ονειρεμένο στυλ χειμώνα καλοκαίρι.

Τί θα χρειαστείς:

  • Αφρό μαλλιών
  • Λακ
  • Πιστολάκι
  • Χτένα

Βήμα πρώτο: λούσε τα μαλλάκια σου καλά και φρόντισε να είναι αρκετά νωπά. Χτένισέ τα μέχρι να φαίνονται (σε περίπτωση που δεν είναι) ολόισια. Κάντο όσο πιο γρήγορα μπορείς για να μην στεγνώσουν.

Βήμα δεύτερο: βάλε λίγο αφρό (στο μέγεθος μπάλας πινγκ-πονγκ) στο χέρι σου και τρίψε το με το άλλο ώστε να πάει παντού. Ξεκίνα πρώτα από τη μία πλευρά και με τα δάχτυλά σου, ‘χτένισε’ προς τα κάτω τα μαλλιά. Το ίδιο κάνε και από την άλλη, μέχρι να μην υπάρχει κανένα υπόλειμμα αφρού.

Βήμα τρίτο: ώρα για πιστολάκι! Το ξέρουμε ότι είναι καλοκαίρι και ιδροκοπάς με το παραμικρό, αλλά εδώ είναι απαραίτητο! Βάλε τη μεσαία θερμοκρασία και ξεκίνα. Γύρισε ανάποδα το κεφάλι και καθώς τα στεγνώνεις, ‘χτένιζέ’ τα με τα δάχτυλα με όποια φορά θες. Προσπάθησε να μην έχεις το πιστολάκι κολλητά στο κεφάλι σου. Κράτα μία ασφαλή απόσταση μέχρι να στεγνώσουν τελείως.

Βήμα τέταρτο: και τώρα, ώρα για μπόλικη λακ! Κάνε τη χωρίστρα σου προς τη μεριά που κάνεις συνήθως και σε βολεύει. Αν θες να έχεις έξτρα όγκο, ανασήκωσε τις πάνω τούφες και καθώς τις αφήνεις να πέσουν, ρίξε λακ. Μία χτένα που ξύνει τα μαλλιά, θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Είσαι έτοιμη!