4+1 καθημερινές συνήθειες που έχουν τα κορίτσια με εκθαμβωτικό δέρμα

23.05.2016
Χωρίς αμφιβολία όλες κοιτάζουν μια κοπέλα με εκθαμβωτική και καθαρή επιδερμίδα. Αναρωτιέσαι για ποιον λόγο δεν βλέπεις και εσύ τη δική σου επιδερμίδα να λάμπει; Παρακάτω θα μάθεις ποιες είναι εκείνες οι συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις για να έχεις πάντα εκθαμβωτική επιδερμίδα!

Tο σωστό προϊόν καθαρισμού για τον τύπο της επιδερμίδας σου:

Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα ή πιο ώριμη επιδερμίδα πρέπει να επενδύσεις σε ένα τζελ που είναι ενυδατικό ενώ αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα καλό είναι να διαλέξεις ένα σαπούνι που θα αφήσει το δέρμα σου καθαρό και λαμπερό. Όλα τα προϊόντα καθαρισμού δεν κάνουν για όλες τις επιδερμίδες και καλό είναι να βρεις εκείνο που σου ταιριάζει άμεσα αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

Do not touch:

Φυσικά και το να αγγίζεις διαρκώς το πρόσωπό σου δεν είναι κάτι που κάνει καλό στο δέρμα σου αλλά μάλιστα το αντίθετο. Αγγίζοντας διαρκώς το πρόσωπό σου το μόνο που καταφέρνεις είναι τα βακτήρια να πάνε παντού.

Δεν χρησιμοποιούν πολλά προϊόντα:

Αν χρησιμοποιείς πολλά πρϊόντα μαζί στο πρόσωπό σου τότε δεν αποκλείεται να δεις τα σπυράκια σου να στήνουν χορό στο πρόσωπό σου! Η κρέμα ημέρας και νύχτας είναι δυο βασικά καλλυντικά μαζί και με την αντηλιακή σου και καλό είναι να είναι και τα βασικά που θα χρησιμοποιείς.

Αντηλιακό 365 ημέρες τον χρόνο (με ήλιο και βροχή):

Μπορεί να το νιώθεις πιο έντονο τις ημέρες που έχει ήλιο, το ότι θέλεις να απλώνεις διαρκώς την αντηλιακή σου όμως η αλήθεια είναι πως σε μια χώρα σαν την Ελλάδα πρέπει να την φοράς κάθε μέρα αφού η αντηλιακή σου είναι το απόλυτο αντιγηραντικό προϊόν για το δέρμα σου. Ακόμη όμως και όταν οδηγείς ή όταν περπάτάς οφείλεις να προστατεύσεις το δέρμα σου από της ηλιακές ακτινοβολίες που στην ουσία κάνουν το δέρμα σου να δείχνει πιο γερασμένο.

Ενυδάτωση: η καλύτερη μας φίλη.

Για να δείχνει η επιδερμίδα σου λαμπερή δεν έχεις παρά να φροντίζεις να την ενυδατώνει διαρκώς και να μην ξχνάς πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση για το δέρμα σου. Αν αγοράσεις προϊόντα που είναι ενυδατικά από το γαλάκτωμα μέχρι τη μάσκα τότε καταφέρνεις να κρατήσεις το δέρμα σου υγιές!