Αποτρίχωση εδώ και τώρα!

06.06.2008
Λέιζερ, φωτόλυση στο ινστιτούτο ή hi-tech συσκευές για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας στο σπίτι; Η σύγχρονη τεχνολογία σας

Λέιζερ, φωτόλυση στο ινστιτούτο ή hi-tech συσκευές για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας στο σπίτι; Η σύγχρονη τεχνολογία σας προτείνει διάφορες μεθόδους, για να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς.

Στον ειδικό
Η τεχνολογία των λέιζερ εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και δεν επηρεάζει εσωτερικά όργανα. Όλα τα μηχανήματα λειτουργούν με βάση τη μελανίνη της τρίχας, η οποία απορροφά τη δέσμη φωτός. Τα μηχανήματα λέιζερ διαφέρουν ως προς το μήκος κύματος που εκπέμπουν, την ακτινοβολία, το βάθος στο οποίο φτάνουν, τον πόνο που προκαλούν αλλά και την ταχύτητα με την οποία επιτυγχάνουν το αποτέλεσμα. Η τελευταία γενιά διοδικού λέιζερ τεχνολογίας SHR περιορίζει το αίσθημα του πόνου, καθώς η κεφαλή του διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης του δέρματος και μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας.

Φωτόλυση και ραδιοσυχνότητες Το έντονο παλμικό φως (IPL), γνωστό και ως φωτόλυση, έκανε την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια και πλέον εφαρμόζεται στην αποτρίχωση συνδυαστικά με τις ραδιοσυχνότητες. Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου έγκειται στο ότι η φωτόλυση μπορεί να κάψει το δέρμα. Παρ όλα αυτά, η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ικανή να απομακρύνει τρίχες κάθε χρώματος, από κόκκινες μέχρι και χνούδι.

Στο σπίτι
Συσκευές αποτρίχωσης Εύκολες και πρακτικές, αποτελούν την ιδανική λύση για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι! Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε ώρα και σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Οι συσκευές αποτρίχωσης νέας γενιάς διαθέτουν «έξυπνη» τεχνολογία με κεραμικές κεφαλές και σπαστή κεφαλή παγοκύστης για να μη δημιουργούν κανέναν ερεθισμό ακόμη και στα πολύ ευαίσθητα δέρματα. Αφαιρούν τις τρίχες από τη ρίζα τους, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να παραμένει απαλή και λεία για πολύ καιρό. Παράλληλα, διαθέτουν σύστημα ενεργού μασάζ και ειδικό κάλυμμα για τις ευαίσθητες περιοχές, εξασφαλίζοντας τέλειο αποτέλεσμα χωρίς κόπο, χρόνο και φυσικά χωρίς πόνο! Κι αν αναζητάτε ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, οι επαναφορτιζόμενες συσκευές αποτρίχωσης είναι ό,τι καλύτερο για σας. Απλώς τις φορτίζετε και τις χρησιμοποιείτε όπου κι όποτε θέλετε.