Silk & Cashmere

18.01.2007
Η νέα σειρά της Σουηδικής εταιρίας φυσικών, φυτικών καλλυντικών Oriflame σας αγκαλιάζει

Η νέα σειρά της Σουηδικής εταιρίας φυσικών, φυτικών καλλυντικών Oriflame σας αγκαλιάζει σαν μετάξι και σας χαρίζει την απαλότητα του κασμίρ. Αποκτήστε λεία επιδερμίδα και τυλίξτε το σώμα σας με την απόλυτη τρυφερή φροντίδα των Silk & Cashmere. Μια ξεχωριστή φροντίδα σώματος αφιερωμένη στην Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

*Το Silk & Cashmere Bath & Shower Cream είναι αφροντούς το οποίο ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα αφήνοντας την καθαρή και αναζωογονημένη.

*Το Silk & Cashmere Soap Bar είναι φυτικό σαπούνι με ενυδατικές ιδιότητες.

*Το Silk & Cashmere Antiperspirant Deodorant είναι αντιιδρωτικό αποσμητικό αποτελεσματικό κατά της εφίδρωσης και της κακοσμίας. Έχει διπλή δράση, φροντίζει την επιδερμίδα και την προστατεύει όλο το 24ώρο.

*Η Silk & Cashmere Body Lotion είναι υπέροχη λοσιόν σώματος που απορροφάται πολύ εύκολα από την επιδερμίδα, χαρίζοντας της μεταξένια απαλότητα.

*Η Silk & Cashmere Hand Cream είναι μοναδική κρέμα χεριών που περιέχει πρωτεΐνες μεταξιού που διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα προσφέροντας μεγαλύτερη ενυδάτωση και έξτρα απαλότητα.

*Η Silk & Cashmere Body Cream είναι υπέροχη κρέμα σώματος με μη λιπαρή σύνθεση. Περιέχει πρωτεΐνες μεταξιού για τέλεια ενυδάτωση της επιδερμίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ