Exotic Color Collection

02.02.2007
Η Estee Lauder παρουσιάζει τον Φεβρουάριο την Exotic Color Collection, δύο νέες
Η Estee Lauder παρουσιάζει τον Φεβρουάριο την Exotic Color Collection, δύο νέες χρωματικές συλλογές για την άνοιξη του 2007, που θα σας μεταφέρουν σε ένα διαφορετικό κόσμο αστραφτερών τιρκουάζ νερών και λαμπερής, λευκής, κοραλλένιας άμμου. Τα δύο στυλ μακιγιάζ περιλαμβάνουν το Exotic, με απαλές κοραλλί αποχρώσεις και το Resort με απαλές ροζ αποχρώσεις.

Πρόσωπο

Tender Blush Stick: Στικ για όλο το πρόσωπο και τα ζυγωματικά. Είναι εύκολο στη χρήση του. Κυκλοφορεί σε δύο αστραφτερές αποχρώσεις Pink και Copper. Brilliant Shimmer All-Over Powder: πούδρα, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο και το σώμα για άμεση φωτεινότητα. Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, Paradise Peach και Paradise Pink. Individualist Liquid Foundation: Μέικαπ. Η μεγάλη γκάμα αποχρώσεων του μέικαπ Individualist σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε την απόχρωση που σας ταιριάζει.

Χείλη

*Τα διακριτικά μακιγιαρισμένα χείλη θα διατηρούν τη λάμψη τους όλη μέρα με τα νέα Double Wear Stay-in-Place Lip Stain Duo. Στη μία πλευρά του διπλανού γυαλιστερού σωληναρίου υπάρχει ένα μακράς διάρκειας κραγιόν στην αμμώδη απόχρωση Coral Stain ή στη φρουτώδη Cherry Stain, ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχει ένα διαφανές γκλος για σατινέ λάμψη. *Καλύψτε τα χείλη σας με πλούσιες ροδακινί αποχρώσεις και αθώα όμορφα ροζ με τα κραγιόν Pure Color Crystal Lipstick στην απόχρωση Crystal Coral και Elisabeth Pink. Για απίστευτα λαμπερά και περιποιημένα χείλη, χρησιμοποιείστε το High Gloss στις αποχρώσεις Ivory και Pearl, τα χρώματα των θησαυρών από τα βάθη της θάλασσας και τα παστέλ των κοχυλιών.

Μάτια

Αυτήν την άνοιξη, η έμφαση δίνεται στα μάτια με τις σκιές Pure Color EyeShodow στην ψυχρή απόχρωση Abalone και στους γήινους τόνους Ivory Box, Honey Drop και Bronze. Χρησιμοποιήστε το Artist’s Eye Pencil στην απόχρωση Forrest Writer για να υπογραμμίσετε τα μάτια και να δημιουργήσετε ένα γκλάμουρ λουκ. Τέλος περάστε τις βλεφαρίδες με τη μάσκαρα Illusionist Intense Mascara σε Black για να αποκτήσετε γυριστές βλεφαρίδες με βαθύ, πλούσιο χρώμα.

Νύχια

Περάστε τα νύχια σας με ένα εντυπωσιακό βερνίκι από τη σειρά Pure Color Nail Lacquer στις μαγικές αποχρώσεις Peach Sorbet και Iced Pink. Καλύψτε τα με μία από τις δύο αποχρώσεις για απόλυτη λάμψη και στυλ που δίνει την τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ