"Συγνώμη"...

12.02.2001
"Συγνώμη" κατόπιν εορτής ζήτησε ο δολοφόνος του Ένις Κόσμπι - γιου του Μπιλ Κόσμπι - από την οικογένεια του θύματος. Ο Μικχάιλ Μαρκχάσεβ τρία χρόνια μετά την καταδίκη του και τέσσερα από τη στυγερή δολοφονία, "μίλησε" για την εγκληματική πράξη, με ένα γράμμα που έφερε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος του.
"Συγνώμη" κατόπιν εορτής ζήτησε ο δολοφόνος του Ένις Κόσμπι - γιου του Μπιλ Κόσμπι - από την οικογένεια του θύματος. Ο Μικχάιλ Μαρκχάσεβ τρία χρόνια μετά την καταδίκη του και τέσσερα από τη στυγερή δολοφονία, "μίλησε" για την εγκληματική πράξη, με ένα γράμμα που έφερε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος του. Στις λίγες αράδες που έγραψε φυσικά και δεν ήταν δυνατόν να ξεχαστούν τα γεγονότα του Ιανουαρίου του 1997, που βύθισαν την οικογένεια του διάσημου ηθοποιού σε βαρύ πένθος.
Κατάφεραν όμως κι έδωσαν λίγη ικανοποίηση, έτσι "εις μνήμην του αδικοχαμένου γίου τους". Ο 22χρονος δολοφόνος λέει στο γράμμα του ότι έχει μετανιώσει γαι την πράξη του και πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε έφεση, διότι δεν το...αξίζει. Έκρηξη μετανοίας, ειλικρίνειας ή απλά κίνηση εντυπωσιασμού; Κανείς δεν το γνωρίζει κι ούτε πρόκειται να το μάθει. Ο πόνος της οικογένειας συνεχίζει να είναι μεγάλος, ενώ ο διάσημος κωμικός ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει τον ξαφνικό χαμό του πολυαγαπημένου του γιού, έχοντας στην κυριολεξία παραμελήσει τη λαμπρή του καριέρα.
Ο Ένις Κόσμπι 27 χρονών είχε σταματήσει στην άκρη ενός δρόμου του Λος Άντζελες για να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου του. Εκεί εμφανίστηκε ο νεαρός Μαρκχάσεβ, ο οποίος τον πυροβόλησε εξ' επαφής άνευ λόγου και αιτίας. Ο Κόσμπι είχε σπουδάσει εκπαιδευτικός και την περίοδο εκείνη έκανε το διδακτορικό του στο πανεπιστήμιο της Κολούμπια.