"Τζίφρα" αξίας 2 δις

21.02.2001
Τον τίτλο της πιο ακριβής υπογραφής διεκδικεί η ανανέωση του συμβολαίου του Νότη Σφακιανάκη με τη MINOS-EMI. Ο "άρχοντας" του ελληνικού πενταγράμμου συμφώνησε να παραμείνει στο δυναμικό της εν λόγω δισκογραφικής εταιρείας για τα επόμενα τρία χρόνια, έναντι του "ευτελούς" ποσού των δυο δισ. δραχμών.
Τον τίτλο της πιο ακριβής υπογραφής διεκδικεί η ανανέωση του συμβολαίου του Νότη Σφακιανάκη με τη MINOS-EMI. Ο "άρχοντας" του ελληνικού πενταγράμμου συμφώνησε να παραμείνει στο δυναμικό της εν λόγω δισκογραφικής εταιρείας για τα επόμενα τρία χρόνια, έναντι του "ευτελούς" ποσού των δυο δισ. δραχμών. Με τη συμφωνία αυτή δόθηκε τέλος στο σήριαλ που ξεκίνησε το καλοκαίρι για το "τι μέλλει γεννέσθαι" δισκογραφικά για το Νότη.
Τα σενάρια που έπαιξαν, αρκετά και οι φήμες που ακούστηκαν ακόμη περισσότερες. Το πιο "δυνατό" ήταν η υποτιθέμενη συμφωνία του καλλιτέχνη με τη μεγάλη αντίπαλο της MINOS, τη SONY. Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι ο Νότης τα είχε βρει σε όλα με τους ανθρώπους της εταιρείας και η μετεγγραφή του ήταν πλέον ζήτημα χρόνου. Έπρεπε πρώτα -έλεγαν- να κυκλοφορήσει -υποχρεωτικά- ο καινούργιος του δίσκος με τη MINOS και μετά να φύγει. Πάνω σε αυτό μάλιστα ακούστηκαν και πολλά άλλα, όπως: "Το καινούργιο του cd είναι πρόχειρα δουλεμένο, ενώ κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του δεν έλειπαν τα προβλήματα".
Άλλοι πάλι θεωρούσαν δεδομένη τη φυγή Σφακιανάκη, εξαιτίας των μεγάλων ονομάτων που συνυπήρχαν στην εταιρεία (λέγε με Βανδή, υποστήριζαν οι πιο κακεντρεχείς). Τελικά, τίποτε από όλα αυτά δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς ο "άρχοντας" Νότης τους διέψευσε με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει. Αν και χωρίς να θέλουμε να γίνουμε "κακοί", με δύο δις επιπλέον στο λογαριασμό, όλοι μας κάτι...καταφέρνουμε.