Ο Πέρι, οι καταχρήσεις και τα...παυσίπονα

28.02.2001
Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα του Μάθιου Πέρι - κατά κόσμο "Τσάντλερ" στα "'Φιλαράκια" - με την αδυναμία του στις καταχρήσεις. Ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη και πάλι σε κλινική αποτοξίνωσης και όπως ακούγεται αυτή τη φορά αιτία είναι ο εθισμός του στα παυσίπονα.
Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα του Μάθιου Πέρι - κατά κόσμο "Τσάντλερ" στα "'Φιλαράκια" - με την αδυναμία του στις καταχρήσεις. Ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη και πάλι σε κλινική αποτοξίνωσης και όπως ακούγεται αυτή τη φορά αιτία είναι ο εθισμός του στα παυσίπονα. Ο Πέρι φέτος το χειμώνα είχε ένα ατύχημα ενώ έκανε σκι, όμως αρχικά ο τραυματισμός του δεν έδειχνε το κακό που θα επακολουθούσε. Οι πόνοι που ένιωθε ήταν αφόρητοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις των γυρισμάτων για την κωμική σειρά, όπου πρωταγωνιστεί τα "Φιλαράκια".
Οι γιατροί του συνέστησαν ως θεραπευτική αγωγή τη λήψη παυσίπονων, αυτός όμως το παράκανε και στο τέλος κατάντησε να παίρνει τα χάπια λες και ήταν...καραμέλες. Μέσα σε χρονικό διάστημα ο εθισμός του σε αυτά ήταν γεγονός κι έτσι εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης για να απεξαρτηθεί. Οι "κακές" γλώσσες, όμως λένε πως τα παυσίπονα δεν είναι η πραγματική αιτία της εισαγωγής του στην κλινική, καθώς στο παρελθόν έχει ξανά πάει για χρήση ναρκωτικών και αλκοολισμό.
Για την ιστορία ο Πέρι τον προηγούμενο χρόνο είχε πέσει "θύμα" αυτοκινητιστικού ατυχήματος, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Τελευταία φορά που είχε εισαχθεί σε κλινική ήταν τον περασμένο Ιούνιο με την επίσημη αιτιολογία της "οξείας παγκρεατίτιδας", μια ασθένεια που εμφανίζεται κυρίως στους αλκοολικούς. Πάντως οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά, του συμπαραστέκονται σαν πραγματικά φιλαράκια, καθώς όπως λένε "είναι ένα καλό παιδί που έμπλεξε".