Ο Μαρκουλάκης "προσέχει" τη Σοφία

06.03.2001
Να φύγει και να μη ξανάρθει η σημερινή μέρα. Όχι ότι μου συνέβη κάτι κακό αλλά με αυτά που άκουσα αγανάκτησα η γυναίκα. Δε φτάνει που έμαθα για τη Λάσπα -σας έχω πληροφορήσει- άκουσα για ένα νέο ειδύλλιο και ήρθε κι έδεσε το πράγμα. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης λένε ότι τα έχει εδώ και τρεις εβδομάδες με την κόρη της Βίσση, Σοφία.
Να φύγει και να μη ξανάρθει η σημερινή μέρα. Όχι ότι μου συνέβη κάτι κακό -δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά- αλλά με αυτά που άκουσα αγανάκτησα η γυναίκα. Σε μεγάλους προβληματισμούς έπεσα κι άντε να δω πως θα ξεφύγω. Δε φτάνει που έμαθα για τη Λάσπα -σας έχω πληροφορήσει- άκουσα για ένα νέο ειδύλλιο και ήρθε κι έδεσε το πράγμα. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης λένε ότι τα έχει εδώ και τρεις εβδομάδες με την κόρη της Βίσση, Σοφία. Εκείνο το 16χρονο κοριτσάκι που τελευταίως -και περιέργως - έχει μεταμορφωθεί σε ωραία κυρία.
Τώρα θα αναρωτιέστε γιατί τσαντίστηκα. Σάμπως το δικό μου γκόμενο -συγνώμη αγαπημένο- πήρε η Σοφούλα; Όχι δεν πήρε τον δικό μου, ούτε αυτή, ούτε καμία άλλη. Κι εδώ είναι το παράπονό μου, όλες έχουν γκόμενο -χωρίς συγνώμη- εκτός από μένα. Ολόκληρη γυναίκα και δεν έχω κάποιον να με πάει για μια καρυδόπιτα -έστω- στα "Φλο Καφέ". Και βλέπεις τη μικρά να συνοδεύεται από τον ωραίο Κωνσταντίνο και να πηγαίνει σε όλα τα trendy κλαμπ της Αθήνας και σε καφέ της Κηφισιάς. Είναι να μη σκας με αυτά που ακούς; Λες και το κάνουν επίτηδες για να μπουν στο "μάτι" της καθεμίας μας.
Άσε, δε, το άλλο, κάθε βράδυ σου λέει περνάει και την παίρνει από το σπίτι της στην Εκάλη. Τώρα για ποιο από όλα να σκάσεις, το ότι ο Μαρκουλάκης είναι συνεπής ή για τη βίλα στην Εκάλη; Τέλος πάντων οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι κι ενθουσιασμένοι, ενώ η Βίσση με τον Καρβέλα δεν έχουν πρόβλημα με τη σχέση της μοναχοκόρης τους. Το "γαμπρό' δεν τον έχουν γνωρίσει ακόμη και δε γνωρίζω το λόγο.
Όλα μέλι - γάλα, λοιπόν αλλά εγώ ξέρω ότι στην αρχή όλα ωραία είναι, μετά έρχονται τα ζόρια. Κακία μεγάλη το ξέρω, όμως θα' σκαγα αν δεν το έλεγα.