Γιατί μάς ξενέρωσε η Κλέλια Πανταζή

29.01.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πολύ τη συμπαθούσα την Κλέλια την Πανταζή και ήτο από τις αδυναμίες μου μέσα στο DWTS.

Μετά από Λάκη Γαβαλά και Ησαία Ματιάμπα. Αλλά την αλήθεια μου θα την πω, η Ολυμπιονίκης με ξενέρωσε τα μάλα πάνω στη στροφή.

Μια χαρά τα πήγαινε το «χάλκινο» κορίτσι στο show, απορώ τι έπαθε στο τέλος και το πήρε αλλιώς. Ή για την ακρίβεια, αναρωτιέμαι γιατί κόλλησε... στικουδίτιδα, αφού με την Κατερίνα Στικούδη κολλητές δεν τις λες με την καμία.

Η αρχή της «μετάλλαξης» για την Πανταζή ξεκίνησε με την αποκάλυψη στου Θέμη Γεωργαντά ότι και αυτή (όπως η Στικούδη βεβαίως, βεβαίως) έχει γυρίσει sex tape!

Και το σοκ(ι) το πάθαμε και την ξενέρα την πάθαμε, διότι η γλυκύτατη αθλήτρια ήταν κάτι σαν... Καλομοίρα. Μπορεί μέσα στο DWTS να φορούσε τα αποκαλυπτικά τα ρούχα και να έκανε τις σέξι τις χορογραφίες, όμως το κοινό δεν την έβλεπε όπως την Στικούδη.... Ήταν η Κλέλια Πανταζή.

Αλλά αυτή βάλθηκε να γίνει... Στικούδη και την ξεπέρασε κιόλας, όταν στον ημιτελικό μέχρι που απείλησε τον κυρ Λάτσιο ότι θα τον φλερτάρει προκειμένου να πάρει ένα βαθμουλακι παραπάνω.

Μα τόση απόγνωση πια για να πάει στον τελικό; Όταν, μάλιστα, η συγκεκριμένη έχει περάσει από Ολυμπιάδες. Μα γίνεται, στο μυαλουδάκι της να μπέρδεψε τόσο πολύ το Σίδνεϊ με τα... Σπάτα;

Και στην τελική, τι κατάλαβε; Ούτε ο Λάτσιος τής «κάθισε» για να τον φλερτάρει, ούτε στον τελικό πέρασε. Αντίθετα, πέρασε η Στικούδη, με δόξες, τιμές και μπόλικο κούνημα που φέτος έχει ζαλίσει τους τηλεθεατές.

Γιατί αναφέρω τη Στικούδη; Γιατί η Πανταζή ένα θεματάκι μαζί της το έχει. Και το εμπεδώσαμε την επόμενη κιόλας μέρα που πήγε καλεσμένη στο Πρωινό.

Οι κακίες και οι σπόντες για την ράπερ έδωσαν και πήραν. Και τι δεν είπε η Πανταζή. Ότι εκείνη δεν θα έκανε χορευτικό σαν εκείνο των Στικούδη – Αραβανή. Ότι δεν κάνουν παρέα, επειδή το Κατερινιώ είχε το Στικούδη team (κομμωτές, μακιγιέρ, νύχια, πλύστρες κτλ) και ήταν σε άλλη φάση. Όπως μπορούσε τής τα έχωνε.

Και τον Λάτσιο, όμως, δεν τον άφησε σε χλωρό κλαρί, θεωρώντας ότι την αδίκησε. Ελπίζω να εννοεί στο χορό και όχι που δεν της «έκατσε» να τον φλερτάρει.

Κι έρχεται το ίδιο το βράδυ και βλέπουμε την Πανταζή αγκαζέ με κυρ Λάτσιο και αγκαλιά με Στικούδη. Κι όταν οι άτιμοι οι ρεπόρτερ (σατανάδες παιδί μου, τι να λέμε) μπροστά στη Στικούδη τη ρώτησαν για το «κράξιμο» που της έριξε, η Ολυμπιονίκης θυμήθηκε το... Σίδνεϊ.

Και μπορώ να σου πω ότι αν τότε έκανε την ίδια κωλοτούμπα που έκανε μπροστά στη Στικούδη, το χρυσό θα το είχε στο τσεπάκι της.

Κρίμα, γιατί η εικόνα της τρομαγμένης Πανταζή, που προσπαθούσε να σώσει τα... άσωστα, ρίχνοντας τις ευθύνες στους κακούς δημοσιογράφους (αυτό το κλισέ πάλι;), μάς ξενέρωσε τα μάλα.