Δώστε στον Ζαχαράτο εκπομπή (μπας και ηρεμήσει)

08.04.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η περίπτωση του Τάκη Ζαχαράτου κι εκεί στο Your Face Sounds Familiar βλέπω σύντομα να μοιράζουν και δραμαμίνες στον κόσμο.

Μας έχει ζαλίσει ο κριτής που θέλει πάση θυσία να γίνει παρουσιαστής με τα σήκω κάτσε και τα πέρα δώθε. Στασό δεν έχει, λέμε. Σκέτη ζαλάδα.

Εκτός, κι αν του δώσουν την παρουσίαση και ηρεμήσουμε κι εμείς και αυτός και η Μαρία Μπεκατώρου.

Καλά, τέρας ψυχραιμίας η "Μπέκα". Πού να ήξερε το έρμο το girl τι θα το έβρισκε στο δεύτερο κύκλο.

Δεν υπάρχει, λέμε, ο Ζαχαράτος. Κάνει τα πάντα για να είναι η αφεντιά του πρώτη μούρη στο Live.

Τη Μπεκατώρου την έχει "φάει". Την Κατερίνα Γκαγκάκη την έχει για πρωινό, ενώ με τη φόρα που έχει πάρει, τον βλέπω να μεταμφιέζεται γιατί δε γίνεται να του κλέβουν τη δόξα οι παίκτες.

Μωρέ τούτος, ακόμη και... Ασημινάκης θα γίνει και θα εκτελεί και χρέη floor manager.

Άτιμο πράγμα το...σταριλίκι, τι να λέμε.

Στο τελευταίο, όμως, live το κακό παράγινε. Γιατί δεν του έφτανε η κακία για την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ότι η φωνή της είναι σαν της Ελευθερίας Αρβανιτάκη όταν βραχνιάζει, έπρεπε να σηκωθεί και πάνω για να μας δείξει πώς περπατάει.

Σόου ολόκληρο έδωσε. Αλλά, μπορεί να του πει κάποιος, πως αν θέλαμε να τον δούμε, θα πηγαίναμε στο θέατρο;

Όταν, δε, έφτασε η ώρα του... Παντελή Παντελίδη, ξεκατινιάστηκε. Επί μισή ώρα είπε τα απίστευτα για τον τραγουδιστή.

Αν γέλασα; Όχι. Τελειώσαν οι μπαταρίες στη γαργαλιέρα μου.

Είπε και ο Αλέξανδρος Ρήγας την κακία του για τον Παντελίδη, αλλά για τον έμπειρο στο χιούμορ σεναριογράφο η ατάκα στον Ελευθερίου: "Δεν πίστευα ότι θα ήσουν χειρότερος από το πρωτότυπο" τα είπε όλα.

Κι εμείς γελάσαμε και ο Ρήγας δεν ίδρωσε για να βγάλει γέλιο.

Αυτά βλέπει η Γκαγκάκη κι έχει σκάσει η γυναίκα. Της έχει κλέψει τη δόξα ο Ζαχαράτος και βλέπω στο τέλος να τον πιάνει από το κοκοράκι του.

Ήδη, στο τελευταίο Live είχαμε κόντρα ανάμεσα στους δύο κριτές.

Η Γκαγκάκη τού έκανε παρατήρηση ότι δεν είναι εκείνος ο παρουσιαστής και ο Ζαχαράτος τα πήρε στο κρανίο. Ήταν και ανοιχτά τα μικρόφωνα και αποκαλύφθηκε η... ωραία ατμόσφαιρα.

Πάντως, εδώ που τα λέμε, το YFSF απέκτησε ένα ενδιαφέρον. Περιμένεις, πλέον, πότε θα γίνει το μπαμ και θα αρπαχτούν η Γκαγκάκη με τον Ζαχαράτο.

Γιατί, μην περιμένεις να αντιδράσει η Μπεκατώρου. Εκτός κι αν την άλλη Κυριακή, ο Ζαχαράτος την κάνει πέρα και χορέψει αυτός... τσιφτετέλι.