Επιτέλους, η Ελεονώρα το έβαλε το νυφικό!

11.09.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μπορεί η ίδια κάθε λίγο και λιγάκι να "σκίζει" τα ντεκολτέ της ότι δεν της αρέσει και πολύ ο γάμος και δεν ψάχνεται για νυφικά, όμως, εμένα δε μου το βγάζεις από το μυαλό.... της Ελεονώρας Μελέτη ο καημός είναι να βρεθεί γαμπρός!

Εκτός κι αν πράγματι δεν έχει τέτοιο καημό, αλλά συνάμα ΔΕΝ έχει κι αίσθηση του χιούμορ. Ή καλύτερα, το χιούμορ της είναι απλά επίπεδο δημοτικού!

Πώς αλλιώς να εξηγήσω τον τρόπο που "πλάσαρε" πριν μέρες το φιλανθρωπικό fashion event της W.I.N. Hellas, όπου η παρουσιάστρια είχε τη μοναδική ευκαιρία να βάλει νυφικό;

Την αρχή έκανε η κολλητή της, όπου μέσα από το προσωπικό της blog δήλωνε τη συγκίνηση της, που επιτέλους θα ντύσει νυφούλα τη φιλενάδα.

Μετά, η Μελέτη μέσα από το δικό της προσωπικό blog έγραψε ολόκληρο κατεβατό συναισθημάτων για τη μέρα που θα φορέσει το νυφικό, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αυτό θα είναι... Ελεονώρα, δηλαδή χύμα.

Αν δεν έχεις παρακολουθήσει τη Μελέτη όλα αυτά τα χρόνια, οπότε και ξέρεις ότι τη χαρακτηρίζει σχολικό χιούμορ, θα πίστευες ότι τούτη επιτέλους παντρεύεται.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια "ντύνεται" νύφη

Πριν λιγα χρόνια στην Πρωινή Μελέτη για τις ανάγκες πρωταπριλιάτικου ψέματος (που μόνο αυτή είχε γελάσει τότε) είχε κάνει ολόκληρο μυστικό "γάμο" στο πολυτελές σπίτι της. Και είχε αφιερώσει τότε ολόκληρη εκπομπή στο "γάμο" της , όπου ήταν κι έξαλλη που τον "κάρφωσαν" οι συνεργάτες της.

Δεν ξέρω, αν αυτή τη φορά και όταν έγραφε το κείμενο για την πρώτη πρόβα νυφικού, "έλιωσε" στα γέλια για το ασύλληπτο χιούμορ της. Και δεν ξερω και αν οι φίλοι της την έφτυναν για να μην τη βασκάνουν, που έχει τέτοιες απίθανες ιδέες η πλακατζού της παρέας

Ξέρω, όμως, πώς στο τέλος η Ελεονώρα θα την πάθει σαν τον ψεύτη βοσκό, που στο τέλος ο λύκος έφαγε το κοπάδι και δεν τον πίστευε κανείς

Έτσι και η Ελεονώρα θα βάλει στο τέλος νυφικό και δεν θα την πιστεύει κανείς.

By the way, της πάει πολύ το νυφικό. Να το σκεφτεί σοβαρά, την επόμενη φορά