Ελένη: Πρεμιέρα με σπόντες & μικρές δόσεις... ριάλιτι

30.09.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έκανε και η Ελένη Μενεγάκη την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της κι αν μου έλεγες ότι η εκπομπή της παίζει σε επανάληψη, θα σε πίστευα.

Η Μενεγάκη και η παρέα της ήταν σα να μας άφησαν για σαββατοκύριακο κι επέστρεψαν τη Δευτέρα. Μα καμία αλλαγή στο κόνσεπτ της εκπομπής. Ούτε καν στα πρόσωπα, ένα τόσο δα λίφτινγκ να έχουμε να λέμε.

Πάλι καλά που αδυνάτισε η Κατερίνα Ζαρίφη κι έχουμε μια τόσο δα αλλαγή.

Δε λέω, ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις, αλλά Ελένη μας όταν έχεις απέναντι σου κοτζάμ Τατιάνα Στεφανίδου, που δεν αστειεύεται και κυρίως δουλεύει πολύ, αλλάζεις το κάτι τις. Αν όχι στην ομάδα (μια προσθηκούλα, κάτι), αλλάζεις τουλάχιστον στη θεματολογία

Να δείξεις βρε αδελφέ ότι δούλεψες για την εκπομπή, ότι προβληματίστηκες, ότι, ότι...

Γιατί καλά κάνεις και ζητάς τη στήριξη του λαού σου από τα Twitter και τα Instagram, αλλά δώσε και κάτι παραπάνω στο λαό σου, εκτός από... Γιάννη Λάτσιο!

Η πρεμιέρα δε μου άρεσε. Δεν είδα τίποτε καινούργιο και χωρίς να είμαι ο Σεβάν ο μελλοντολόγος, προβλέπω άνετη επικράτηση της δουλευταρούς Τατιάνας.

Γιατί ναι, η Τατιάνα είναι δουλευταρού, πώς να το κάνουμε. Και τις αλλαγές της έκανε, και στην πρεμιέρα της Μενεγάκη έφερε στο πλατό της το μοντέλο που πάσχει από βαμπιρισμό κι έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον!

Ενώ η Ελένη με τι ασχολήθηκε; Με τα του οίκου της που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των ντόπιων κουτσομπόληδων. Τσακώθηκε με τον Λάτσιο, στα δικαστήρια με τον Λάτσιο, τόσα της ζητάει, την "πετάει" από το σπίτι, το δράμα της Ελένης, η στεναχώρια της Ελένης, οι παπαράτσι που δεν την αφήνουν να αγιάσει με τον Ματέο, στα Άχλα και πάει λέγοντας

Εξάλλου, έτσι έκανε πρεμιέρα. Σε ένα κατά τα άλλα χιουμοριστικό βίντεο για το πώς τα πέρασαν το καλοκαίρι, έπαιξε φωτογραφία της Μενεγάκη που φωτογράφιζε έναν παπαράτσι, στα Άχλα. Το "παπαριτσοψαρο,το άσχημο" όπως ειπώθηκε, που δυσκόλεψε το ήδη δύσκολο καλοκαίρι της "βασίλισσας".

Το είπε και η ίδια η "βασίλισσα" με τον τρόπο της: είχαμε τις καλές μας στιγμές και τις δύσκολες. Και έχει ανάγκη τον κόσμο και πώς πέρασε το καλοκαίρι γρήγορα, αλλά εκείνη δεν το κατάλαβε γιατί είχε να ασχοληθεί με άλλα.

Από το ύφος, νομίζω δεν αναφερόταν στις εξορμήσεις στα νησιά με το φουσκωτό της

Αλλά δεν αγχωνομαι. Θα το μάθουμε σε μία από τις επόμενες εκπομπές. Εξάλλου, η Ελένη πριν την πρεμιέρα φρόντισε να μας καταστήσει σαφές ότι φέτος έχει διάθεση να "κρεμάσει" τη ζωή της στα μανταλάκια!!!