Οι οικογενειακές ιστορίες της Ελένης: Έβγαλε το γιο της

23.10.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Με τη χαρά ενός μικρού παιδιού η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης (22/10) παρέλαβε τα εισιτήρια της για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους, το βράδυ της ίδιας μέρας.

Θα πήγαινε βλέπεις ο γιος της Άγγελος να δει τον αγώνα και η μανούλα είχε χαρεί με τη χαρά του παιδιού της. Και πήγε ο Άγγελος και πέρασε περίφημα, αφού είδε την ομάδα του να κερδίζει με 1-0.

Γουρλής ο μικρός για τους Πειραιώτες και αυτό το διαπίστωσε η γιομάτη περηφάνια μανούλα του που την επόμενη μέρα (Πέμπτη 23/10) σχολίασε την εμπειρία του υιού στο γήπεδο.

Τι δε σε αφορά; Αμ δε. Οι οικογενειακές ιστορίες της Μενεγάκη αφορούν το Πανελλήνιο. Έτσι, λοιπόν, μάθαμε ότι ο μικρός τρελάθηκε με το γκολ και σου λέει το πανηγύρισε έξαλλα.

Και για να την πιστέψουμε, (μην πεις ότι είναι... κουκουβάγια) μέχρι που έδειξε σε βίντεο τον μικρό!

Κι επειδή θα σπεύσεις τώρα να την κατηγορήσεις που βγάζει τα παιδιά της στην τιβί, η Ελένη όλο άγχος πριν παίξει το βίντεο ρωτούσε ξανά και ξανά αν καλύπτεται η φάτσα του παιδιού.

Γιατί αυτό τη νοιάζει. Το πρόσωπο να μη φαίνεται. Τα υπόλοιπα ας παίζουν.

Έτσι, είδαμε τον Άγγελο να φωνάζει ένα «Ολυμπιακάρα» και μετά την Ελένη βουρκωμένη από περηφάνια για τον... ένθερμο υιό!

Και ρωτούσε μετά τους συνεργάτες της, αν το παιδί θα θυμάται αυτή την εμπειρία σαν μεγαλώσει. Μην και ξεχάσει τι δώρο τού έκανε η μανούλα.

Βέβαια, το παιδί δεν είναι 2,5 χρονών, αλλά 12!

Αλλά η αγωνία της μάνας, παραμένει αγωνία

Και όχι δε σταμάτησε εδώ το «βασανιστήριο» της Ελένης στην... Τατιάνα Στεφανίδου (sorry, Τάτι μου αλλά ο, τι κι αν κάνει το Λενιώ, ακόμη και μουγκρητό πάνω από την κατσαρόλα, εσένα κάνω εικόνα στο μυαλό μου)

Έδειξε και φωτογραφία που έβγαλε το παιδάκι της στο γήπεδο από το κινητό του αδελφού της.

Ναι, ναι το 12χρονο παιδάκι της, που η μάνα του αγωνία αν σε πέντε χρόνια θα θυμάται που πήγε στο... Καραϊσκάκη!