Έλα! Κι άλλη αποχώρηση από το "σπιτάκι" της Σπυροπούλου

03.11.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τελικά, η Κων/να Σπυροπούλου δουλεύει για δικούς της βιοποριστικούς λόγους, αλλά και για τους ηχολήπτες, τους εικονολήπτες, την «κλείστρα» και τη μακιγιέζ.

Αλλά αλίμονο, δε δουλεύει για τον/την... αρχισυντάκτη της εκπομπής της.

Δεν ξέρω, αν έχει κάτι προσωπικό με τον «κλάδο» αυτό, αλλά η... σοσιαλίστρια παρουσιάστρια την έχει γονατίσει την ειδικότητα της αρχισυνταξίας.

Δε φτουράει άνθρωπος στη θέση αυτί κι έτσι όπως το έχει ξεφτιλίσει το θέμα η μικρή Κων/να, τη σήμερον ημέρα πιο εύκολο είναι να βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή του πολέμου ως ανταποκριτής, παρά να είσαι... «αυτί» της Σπυροπούλου!

Η αρχή έγινε με την περίεργη αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη. Και συνεχίστηκε με την αποχώρηση του αντικαταστατή, Νίκου Παρτσώλη. Για να έχουμε στη συνέχεια την πιο σύντομη αρχισυνταξία σε εκπομπή:

Η έμπειρη Ελευθερία Κεφαλά ανέλαβε τη θέση στις 28/10 κι αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής (31/10). Δεν γίνονται αυτά. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά το έμπειρο woman δεν αξιώθηκε στην καριέρα της να γίνει «αυτί» της Σπυροπούλου.

Μιλάμε για τιμητική θέση, την οποία ανέλαβε τώρα άλλος... ήρωας! Πόσο θα αντέξει κι αυτός, θα δείξει.

Τι είπες; Γιατί δε φεύγει η Σπυροούλου; Τρώγεσαι να γίνει η Δευτέρα παρουσία μια ώρα αρχύτερα; Σοβαρό σε θέλω.

Ωστόσο, δε μπορώ να μη σχολιάσω τον Μπρούνο, το σκυλί της Κωννας που στην περίπτωση του πραγματικά ταιριάζει ταμάμ ότι το ζώο στο αφεντικό του θα μοιάσει!

Και είναι πανάθεμα το ίδιο με την Σπυροπούλου... Μην και χαλαρώσεις λιγάκι μαζί του ή το υποτιμήσεις; Σε δαγκώνει αμέσως. Και ρώτα γι αυτό τον Αλέκο Συσσοβίτη, που όταν κουράστηκε ο άνθρωπος να ασχολείται μαζί του, εκείνο γύρισε και του άρπαξε το χέρι!

Βρε μπας και το έχει ορμηνέψει, να ορμάει σε όσους δε βλέπουν την εκπομπή της;