Τα 15XL έπεσαν βαριά στον... ελαφρύ Λιάγκα

19.11.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αν θέλεις να τα έχεις καλά με τον Γιώργο Λιάγκα μην κάνεις το λάθος και τον πεις... χοντρό. Σε έβαλε απέναντι και σε περνάει - το λιγότερο - από γενεές δεκατέσσερις.

Μη βλέπεις που ο ίδιος και καλά αυτοσαρκάζεται με τα κιλά του, που όλο τα χάνει, αλλά όλο πάνω του και δη στην περιφέρεια του, τα συναντάμε. Οι απ' έξω απαγορεύεται να τον σαρκάσουν.

Και μπορεί ο ίδιος κάθε πρωί εδώ και πέντε χρόνια να έχει "ξεσκίσει" και συνεχίζει να "ξεσκίζει" διάφορα πρόσωπα, όμως την αφεντιά του την έχει χρίσει κάτι σαν... ιερή αγελάδα!

Ρώτα και τον Λάκη Γαβαλά, που τόλμησε να πει ότι ο Λιάγκας φοράει 15XL πόλο μπλουζάκια με τεράστιες φοράδες και ήρθε ο παρουσιαστής κι έγινε... ταύρος εν υαλοπωλείω. Και με την πρώτη ευκαιρία, που του την έδωσε η αλήθεια άμεσα ο Λάκης, τον "ξέσκισε" μέσα από το Πρωινο.

Ντύθηκε, που λες, ο Γαβαλάς πρόχειρα κι έβαλε το κόκκινο κραγιόν του πάνω από το μουστάκι στο Live του DWTS και την άλλη μέρα ο Λιάγκας του έσουρε τα απίστευτα.

Τι... Κοντσίτα της Ελλάδας τον είπε, τι ότι το θέαμα ήταν εμετικό, τι ότι το έκανε για να προκαλέσει, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του. Άσχετα, αν ασχολήθηκε εκείνος με το πεντάλεπτο παραλήρημά του

Και δεν έμεινε εκεί. Τα έβαλε ακόμη και με τον Γιάννη Λάτσιο που επέτρεψε την εμφάνιση αυτή, ενώ ευθυμήσαμε πραγματικά όταν είπε πως αν τον είχε κριτή στο Voice θα ασκούσε βέτο: ή εκείνος ή εγώ!

Αμ το άλλο; Μέχρι που είπε ότι στο χωριό του, στη Λάρισα αυτούς (σαν τον Λάκη) τους λένε... σερνικοθήλυκους! Και να το φούσκωμα, όχι από τα κιλά που έχει χάσει, αλλά από την περηφάνια για το "σερνικοθήλυκο" που είπε

Πςςςς. Τι να λέμε. Εκεί που φτύνει ο Λιάγκας φυτρώνει κι ένας... Φούντας!

Βέβαια, είμαι περίεργη αν ο Γαβαλάς δεν είχε κράξει λίγες μέρες πριν το Πρωινό και δεν έλεγε ότι ο κόσμος τούς έχει βαρεθεί, το θέαμα του Λάκη με το κραγιόν και το μουστάκι, θα τον ενοχλούσε το ίδιο;

Ωστόσο, τον Λιάγκα πέντε χρόνια τώρα, τον έχουμε μάθει. Και τα σχόλια του δε μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό

Η Μαίρη Συανατσάκη που είναι και... μοντέρνα και φαν της Κοντσίτα κι ευαίσθητη σε τέτοια θέματα, γιατί δεν αντέδρασε; Ο Άρης Καβατζίκης γιατί δεν είπε κάτι; Ο Θέμης Γεωργαντάς; Θίχτηκαν και αυτοί που ο Γαβαλάς τούς είπε... πανελίστες;

Ή μήπως δε μιλάνε όταν μιλάει ο... σοφός Λιάγκας;