Μελέτη: Μετά τους μπάφους, γυρίζει ταινία πορνό!

09.12.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κάνει και η Ελεονώρα Μελέτη ο, τι μπορεί για να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της, μα το κυριότερο να δει το όνομα της να παίζει ξανά. Γιατί βλέπεις, φέτος δεν παίζουν ούτε την Ελεονώρα ούτε την εκπομπή της.

Το πολυδιαφημισμένο από την ίδια και μόνο από την ίδια Hashtag της μήτε που συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό. Και να πεις ότι η παρουσιάστρια δεν έχει σκαρφιστεί τα απίστευτα;

Έκανε χρήση ναρκωτικών και βγήκε στην κάμερα σαν τελειωμένο τζάνκι να μάς πει ότι δεν της άρεσε καθόλου η εμπειρία της κάνναβης και ότι της πονάει το κεφάλι.

Στην επόμενη εκπομπή έκανε πιάτσα στη Συγγρού, pole dancing σε στριπτιτζάδικο (αλλά μόνο για φίλους διότι από κάτω τρεις νοματαίοι ήταν), ενώ στο τέλος... κατέρρευσε (ωσάν άλλη Ευγενία Μανωλίδου) από την αηδία!

Μετά, η Ελεονώρα παρέα με τον ακόλουθό της Θέμη Μάλλη και δύο ακόμη (που απορώ πώς έχουν γλιτώσει από τα Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια) ωσάν άλλοι Ghostbusters πήραν σβάρνα την Πάρνηθα, κυνηγώντας φαντάσματα!

Και πάνω και κάτω και πάνω και κάτω και κάτω και πάνω το φαντασματάκι, τάραξε την Ελεονώρα, που ναι το βίωσε και αυτό... είδε φαντάσματα!

Αλλά φευ και την εκπομπή εκείνη την είδαν μόνο... φαντάσματα!

Μετά πήγε σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες για τον... παντρεμένο εραστή της. Βέβαια, επειδή πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, ο παντρεμένος ήταν ο αδελφός της, ενώ προηγουμένως έγραψε στο προσωπικό της μπλογκ για τον παράνομο δεσμό της

Τι είχες Ελεονώρα, τι είχα πάντα. Αλλά και πάλι η εκπομπή «πάτωσε». Αφού πήγε στις μάγισσες, δεν τους έλεγε να κάνουν κάνα βουντού να «δέσει» τους τηλεθεατές;

Και είπε μετά η Μελέτη να ξυπνήσει τη δημοσιογράφο από μέσα της και στην προτελευταία εκπομπή ασχολήθηκε με ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, που αποτελεί ταμπού για την ελληνική και όχι μόνο, κοινωνία, την ευθανασία!

Και ήταν πράγματι καλή η Μελέτη στην εκπομπή αυτή. Το γεγονός ότι πριν την προβολή ανέβασε φωτογραφία της με μύξες και κλάματα, όπου έλεγε ότι κλαίει τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το προσπερνάμε.

Είπαμε, παλιά μου Ελεονώρα κόσκινο!

Αλλά αλί, αλί και τρισαλί, το κοινό δε συγκινήθηκε ούτε και με τη... δημοσιογράφο Μελέτη.

Και είπε τότε αυτή να παίξει τα ρέστα της, δίνοντας σε αφθονία αυτό που ζητάει ο κόσμος... αίμα και σπέρμα!

Γι αρχή θα δώσει σκέτο... σπέρμα, αφού στο νέο επεισόδιο θα ασχοληθεί με τις ταινίες πορνό!

Η Ελεονώρα πηγαίνει στα γυρίσματα τσόντας και η ίδια θα είναι σε ρόλο σκηνοθέτη. Μάλιστα, ανέβασε και υλικό, τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής κάνει στοματικό στην παρτενέρ του

Εκεί να έβλεπες αφοσίωση η Ελεονώρα. Αλλά, το σωστό να το πούμε: αφού η εκπομπή είναι βιωματική, η παρουσιάστρια έπρεπε να παίξει στην τσόντα!

Και όχι να τη σκηνοθετήσει. Διαφορετικά να είχε ως Hashtag τον... Σειρηνάκη!