Τέλος η "βασίλισσα" Ελένη: πρώτη φορά... αριστερά στο Hello

27.02.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεύτερη εβδομάδα σερί και στο περιοδικό Hello η Ελένη Μενεγάκη είναι "εξαφανισμένη" Ούτε στο... πρόγραμμα της τηλεόρασης δεν την έχουν τη "βασίλισσα" της τιβί, που λέει ο λόγος

Βέβαια, αυτή την εβδομάδα έχουν έναν λόγο παραπάνω να μην τη βάλουν, αφού η Ελένη σε ανακοίνωση της προκάλεσε δημοσίως την Έλενα Μακρή Λυμπέρη να μην την αναφέρει ξανά στα περιοδικά της.

Και από τη στιγμή, που η πρόκληση έγινε με χιλιάδες μάρτυρες, νομίζω δεν επαιρνε την εκδότρια του περιοδικού Hello να μην κάνει την επιθυμία/πρόκληση της "βασίλισσας"... διαταγή!

"Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς Ελένη;", φαντάζομαι ότι θα αναρωτήθηκαν εκεί στο περιοδικό.

Αλλά η λύση ήρθε άμεσα: τέλος στο... βασιλευομένο Life style. Πρώτη φορά... αριστερά και στο θαυμαστό κόσμο της χρυσόσκονης.

Και ήρθε το μισό εξώφυλλο του Hello και γέμισε με Γιάνη Βαρουφάκη μετά της συζύγου! Και να το "ραντεβού" του ζεύγους στην Αθήνα και να οι τρυφερές στιγμές τους.

Ο Βαρουφάκης είναι ο νέος αγαπημένος του περιοδικού, αφού παίζει στο εξώφυλλο για τρίτη σερί εβδομάδα.

Και ξέχνα τον ακατάδεκτο... Ματέο Παντζόπουλο, που έβλεπε παπαράτσι και γυάλιζε το μάτι του.

Αλήθεια, όμως, ποιος να το περίμενε ότι θα ερχόταν η μέρα που κοτζάμ Ελένη Μενεγάκη θα "έπεφτε" θύμα του... "πρώτη φορά αριστερά". Και σε life style περιοδικό που έχει "χτίσει" πάνω της, τη θέση της θα την έπαιρνε η... Ζωή Κωνσταντοπούλου!!!

Ή αντί να βλέπεις τη Μενεγάκη να ψωνίζει με μανία στο γνωστό εμπορικό κέντρο, να έχεις στη θέση της την Περιστέρα Μπαζιάνα μετά του Αλέξη Τσίπρα σε σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Και ποιος θα περίμενε από την Ελένη και τις χιλιάδων ευρώ τσάντες που κρατούσε και με ενθουσιασμό περιέγραφαν στα life style περιοδικά, ότι θα περνούσαμε στη λιτή, απέριττη και πάνω απ' όλα "οικονομική" Πρώτη κυρία της Ελλάδας.

Αλλά θα μου πεις από την Hermes της Ελένης στην Desigual της Περιστέρας, τι είναι; Μία... Moet δρόμος!

Ωστόσο, είμαι περίεργη, τι θα γίνει όταν με το καλό γεννήσει η Μενεγάκη.

Άραγε, θα συνεχιστεί το εμπάργκο ή θα γίνει KOLOTOUMPA, που είναι της μόδας τελευταία;