"Γυναίκες" στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

17.04.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όταν έγινε γνωστό ότι θα παρουσιάσουν εκπομπή 4 γυναίκες στο Epsilon, αμέσως σκέφτηκα ποιος είχε τη φαεινή ετούτη ιδέα.

Και στα λόγια μου (ή καλύτερα στη σκέψη μου) ήρθε η Σοφία Βογιατζάκη, η μία εκ των παρουσιαστών της εκπομπής "Γυναίκες". Βέβαια, για να συμβεί αυτό έπρεπε να έρθει το on air ξεκατίνιασμα την προηγούμενη μέρα.

Μα συγνώμη, βάζεις τέσσερις γυναίκες μαζί σε live εκπομπή; Τόσες ήταν και στο Sex and the city και στις "Απεγνωσμένες νοικοκυρές", αλλά επειδή το πείραμα πέτυχε σε σειρά, δε σημαίνει ότι θα πετύχει και σε εκπομπή.

Και λογικά να το πάρεις, θα σου έρθει μια μέρα το μπαμ. Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις κύκλοι κι αν είναι διαφορετικές και οι ημερομηνίες, όλο το μήνα θα έχεις μία εκπομπή με... περίοδο! Άρα, τσαντάλια τα νεύρα και ενα στούντιο να "χορεύει" στους ρυθμούς των ορμονών.

Δε μπορώ να γνωριζω, αν την Τετάρτη η Έλενα Παπαβασιλείου ήταν στις δύσκολες μέρες της, αλλά σίγουρα έφερε τους τηλεθεατές (αυτούς τους λίγους που τις βλέπουν) σε αμηχανία. Και έστησε η ίδια τον εαυτό της στον τοίχο, αφού στο ξεκατίνιασμα της με τη Δέσποινα Καμπούρη δε βρήκε πουθενά το δίκιο της.

Γιατί, δεν είχε δίκιο εδώ που τα λέμε. "Εμένα λες κοριτσάκι μου" και "Έχεις τσακωθεί με όλη τη showbiz" που είπε με τσιριχτή φωνή στην Καμπούρη είναι πανμέγιστη κατινιά. Το φακιόλι και η σκούπα της έλειπε για να αρχίσει να τζιρίζει: "Ποιος άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα"

Επειδή έτυχε να παρακολουθώ την εκπομπή (ω ναι κάνω και τέτοια πράγματα) μπορώ να σου πω ότι όλη η κουβέντα για την επίμαχη φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή ήταν για γέλια. Η, δε, ανάλυση που έκαναν, ήταν... κλάφτα Χαράλαμπε. Να τις ακους και να αναρωτιέσαι τι έκανες στον εαυτό σου και τον τιμωρείς τόσο!

Θα σταθώ, όμως, στην αντίδραση της Παπαβασιλείου, στην οποία ως φαίνεται η μεγάλη αποχή από την τηλεόραση, την έκανε να ξεχάσει τα χρόνια της υπομονής που έκανε δίπλα σε Ναταλία Γερμανού.

Η Παπαβασιλείου - έστω μέσα από αυτή την αδιάφορη εκπομπή - είχε την ευκαιρία να αποδείξει ότι έλειψε από τον κόσμο ως παρουσιάστρια και όχι ως... κορμί! Γιατί, μια γύρα να κάνεις στο διαδίκτυο, θα βρεις θέματα, όπου αναρωτιούνται γιατί λείπει η σέξι και κορμάρα Παπαβασιλείου από την τιβί!

Δεύτερο φάουλ ήταν η στάση της το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό. Αν ζητούσε μια δημόσια συγνώμη ή έστω αν παραδεχόταν ότι έκανε λάθος, κάπως θα το έσωζε. Και στην τελική, τι κατάφερε η Παπαβασιλείου;

Να κάνει την αδιάφορη τηλεοπτικά Καμπούρη... ενδιαφέρουσα!

Υ.Γ. Η ιδέα στην έναρξη της εκπομπής την Πέμπτη να το πάρει όλο πάνω της η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη ήταν ευφιέστατη. Με το σκέρτσο και την υποκριτική της δυνότητα κατάφερε να "σπάσει" τον πάγο, που είμαι σίγουρη ότι οι (κανονικές) παρουσιάστριες δεν θα τα κατάφερναν.

Απορία: Αν κάνουν έτσι στον "αέρα", στα καμαρίνια πώς κάνουν; Γιατί να μην είμαι μύγα κάτι τέτοιες στιγμές; Γιατί;

Δήμητρα Ζάρκου