Ερωτευμένοι Αντώνης και Γιάννης Βαρδής

09.03.2001
Φίλτατε Σωτήρη, καλησπέρα. Σου έλειψα όλες αυτές τις ώρες; Εμένα πολύ και δεν το λέω για να σε καλοπιάσω. Σήμερα θα μιλήσουμε για έρωτες και δεν είναι λίγοι. Ερωτευμένος λέει είναι ο Αντώνης Βαρδής, με μια Θεσσαλονικιά. Τη γνώρισε όταν τραγουδούσε στην "Πύλη Αξιού".Παιδί μου ο κόσμος όλο αγαπάει κι αγαπιέται κι όχι τίποτε άλλο μέχρι να σου γράψω για να σε ενημερώσω έχουν χωρίσει.
Φίλτατε Σωτήρη, καλησπέρα (πιθανόν όταν διαβάζεις το γράμμα μου να είναι Καλημέρα). Σου έλειψα όλες αυτές τις ώρες; Εμένα πολύ και δεν το λέω για να σε καλοπιάσω. Κι αν σου γράφω όλα αυτά τα καλά λόγια είναι γιατί σε έχω μέσα στην καρδιά μου, αλλά κι επειδή είσαι ο μόνος που ακούει με τόσο προσοχή τα gossip μου. Όσο δε, για τον Ηλία που μας κοροϊδεύει, ένα έχω να σου πω: σε λίγο καιρό θα ξεπεράσει κι εμένα την ίδια. Δε μπορείς να διανοηθείς τα πόσα νέα ξέρει. Τέλος πάντων, επειδή άρχισα πάλι τις φλυαρίες θα μπω κατευθείαν στα νέα που σου έχω. Σήμερα Σώτο μου θα μιλήσουμε για έρωτες και δεν είναι λίγοι. Παιδί μου ο κόσμος όλο αγαπάει κι αγαπιέται κι όχι τίποτε άλλο μέχρι να σου γράψω για να σε ενημερώσω έχουν χωρίσει.
Αυτή τη φορά πάντως δεν είναι το ίδιο, γιατί θα σου μιλήσω γι ανθρώπους που αν αγαπήσουν δύσκολα θα ξεγαπήσουν (επίτηδες το έγραψα έτσι, μη το διορθώσεις. Εκτός κι αν κτυπάει άσχημα στο μάτι, εσύ αποφασίζεις). Ερωτευμένος λέει είναι ο Αντώνης Βαρδής, με μια Θεσσαλονικιά. Τη γνώρισε όταν τραγουδούσε στην "Πύλη Αξιού", αλλά μέχρι εκεί, περισσότερα δεν ξέρω, διότι είναι κρυψίνους. Και καλά κάνει, δηλαδή ο άνθρωπος. Σιγά μη διατυμπανίσει ότι βρήκε γυναίκα. Έτσι, δεν είναι ρε Σωτήρη μου. Ερωτευμένος είναι και ο γιος του Γιάννης, επίσης με Θεσσαλονικιά. Τι γίνεται βρε παιδί μου, θα μας πάρουν τους άνδρες; Πρόσεξε μην πας συμπρωτεύουσα, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Είδες ο Βαρδής, ο μεγάλος, ενώ ήταν πολύ δύσκολος στις επιλογές του, από Θεσσαλονικιά τι βρήκε.
Τέλος πάντων, ούτε για του μικρού την αγαπημένη έχω λεπτομέρειες, ξέρω όμως πως ο Γιάννης είναι πολύ ενθουσιασμένος με τη νεαρά, ενώ ευχαριστημένος για την επιλογή του γιου είναι και ο πατέρας. Ότι η Σαμπρίνα τα ξαναβρήκε με το Σοφοκλή της σε έχω ενημερώσει, αν και τότε δεν έδωσες και μεγάλη σημασία. Τώρα όμως πρόσεξε την ειδησούλα γιατί είναι...ακριβή. Παιδί μου από τότε που τα ξαναβρήκαν, ο αγιογράφος την έχει φλομώσει στα χρυσαφικά. Λατέρνα την έχει καταντήσει. Το τι διαμάντι, ρουμπίνι κι άλλους πολύτιμους λίθους της έχει χαρίσει δεν περιγράφεται. Και μη νομίζεις ότι έχουν κάποια επέτειο, έτσι τα αγοράζει για να εκφράσει την αγάπη του. Μωρέ με τέτοια δώρα κι εγώ τον αγαπάω. Τι εγώ κι εσύ ακόμη θα τον...ερωτευτείς. Λέμε τώρα.
Η είδηση, πάντως Σωτήρη μου και σταματάω εδώ γιατί σε κούρασα, είναι αλλού. Της ζήτησε το χέρι, τι να το κάνει δεν ξέρω και της χάρισε ένα μπριγιάν. Εδώ που τα λέμε το καλούσε η στιγμή. Συμφωνείς;