Μαζί με τη Ζιζέλ έρχεται και ο Λεονάρντο

20.03.2001
Σωτήρη μου καλησπέρα. Πως είναι η υγεία σου; Αν θέλεις τη γνώμη μου θα ξεκουραστείς αν πας το διήμερο στα Καλάβρυτα, στο εξοχικό σου. Θα απορείς βεβαίως που θέλω να καταλήξω, καθώς θα θυμάσαι ότι δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που σου είπα να μείνεις στην Αθήνα, διότι θα έρθει στις 24 Μαρτίου η Ζιζέλ.
Σωτήρη μου καλησπέρα. Πως είναι η υγεία σου; Νιώθεις καλά; Αν θέλεις τη γνώμη μου θα νιώσεις καλύτερα και κυρίως θα ξεκουραστείς αν πας το διήμερο στα Καλάβρυτα, στο εξοχικό σου. Πρόσεξε, πως σε ανεβάζω με το τελευταίο, ξέρεις πόσες υποψήφιες "νύφες" θα σου στείλουν e-mail; Αν και να σου πω την αλήθεια, έχω μπροστά μου την εικόνα του προσώπου σου που καχύποπτα διαβάζει το γραμματάκι μου. Θα απορείς βεβαίως που θέλω να καταλήξω και θα θυμάσαι ότι δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που σου είπα να μείνεις στην Αθήνα, διότι θα έρθει στις 24 Μαρτίου η Ζιζέλ. Και σίγουρα δεν έχεις ξεχάσει τα σχέδια που καταστρώσαμε, προκειμένου να τη δεις.
Αχ, ρε Σωτήρη μου πραγματικά αισθάνομαι άσχημα, όμως τι φταίω εγώ που ο Λεονάρντο δεν αφήνει την αγαπημένη του στιγμή μακριά του. Κι άλλοι αγαπήσανε, όμως δεν έκαναν έτσι. Τώρα, η αλήθεια ο Ντι Κάπριο δεν ερωτεύτηκε την οποιαδήποτε, αλλά αυτό δεν του συγχωρεί το ταξίδι του στην Ελλάδα. Και να πεις ρε παιδί μου ότι θα έρθει και θα πάρει "σβάρνα" τα κλαμπ της πόλης ή ότι θα εμφανιστεί στην επίδειξη της Κρηθαριώτη; Τίποτε δεν θα κάνει. Θα καθίσει μαζί με δύο συμπρωταγωνιστές του στις σουίτες του "Ιντερκοντινένταλ".
Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε. Εγώ, όμως δεν το πολυπιστεύω. Σιγά μην έρθει στην Αθήνα ο Λεονάρντο και καθίσει με "σταυρωμένα τα χέρια". Αυτός που τα κλαμπ της Αμερικής και των εκάστοτε πόλεων όπου πηγαίνει έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι του. Συμφωνείς φίλτατε; Το ζεύγος μαζί με την παρέα του θα φθάσει τελικά το βράδυ της Παρασκευής με το αεροσκάφος του Νίκου Τσάκου, του αγαπημένου της Κρηθαριώτη. Θα φύγουν αμέσως μετά την επίδειξη, το βράδυ του Σαββάτου, ενώ η επίσκεψη τους θα κοστίσει στη σχεδιάστρια μόνο 50 εκατομμύρια δραχμές!
Υ.Γ.1 Υπάρχει Σωτήρη μου η περίπτωση να με αυτά που σου έγραψα να πείσμωσες και να θέλεις να βάλουμε σε εφαρμογή το σχέδιο μας να πάμε στο ξενοδοχείο, να πιούμε τα καφεδάκια μας - σου υπενθυμίζω όσα χρειαστούν κι όλα κερασμένα από εσένα -μέχρι να δούμε τη μοντέλα. Εγώ είμαι μέσα και σε ενθαρρύνω να πάρεις αυτή την απόφαση. Και μη νομίζεις ότι το κάνω για δικό μου συμφέρον, ότι και καλά θέλω να δω το Λεονάρντο. Προς θεού, εμένα μου αρέσει ο...Κρόου.
Υ.Γ.2Τώρα που είπα Κρόου έχω νέα για τη...γούνα του, αλλά θα τα γράψω στην Άντζυ που κατέχει από Χόλιγουντ. Αν ενδιαφέρεσαι ρώτα τη να σου πει.