Λιαμ Γκάλαχερ ο μισητός.

05.01.2001
Γελάνε και τα...μουστάκια του Σαντάμ Χουσεϊν με τη σφυγμομέτρηση της "Μαντάμ Τισό", σύμφωνα με την οποία είναι πιο συμπαθής στους βρετανούς από το γνωστό τραγουδιστή των Oasis. Ο οξύθυμος χαρακτήρας του Γκάλαχερ έριξε κατακόρυφα τη δημοτικότητά του.
Γελάνε και τα...μουστάκια του Σαντάμ Χουσεϊν με τα αποτελέσματα της σφυγμομέτρησης "Μαντάμ Τισό", βάσει των οποίων είναι πιο συμπαθής στους Βρετανούς από τον Λίαμ Γκάλαχερ των Oasis. Ο τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος φιγουράρει στην τρίτη θέση των πιο μισητών προσωπικοτήτων -μετά τον Αδόλφο Χίτλερ (σταθερή αξία) και τον πρώην πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.
Δεν έχει γίνει γνωστό πώς αντέδρασε ο Γκάλαχερ στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, δεν αποκλείεται όμως να...ισοπέδωσε ό, τι βρήκε μπροστά του. Εξάλλου, ο οξύθυμος χαρακτήρας του και οι καβγάδες του με αεροσυνοδούς, δημοσιογράφους και συναδέλφους του έχουν συζητηθεί έντονα, με αποτέλεσμα ο κόσμος να τον αντιπαθεί σε τέτοιο βαθμό.
Προβληματισμό δημιούργησαν τα αποτελέσματα στο βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλέρ, ο οποίος έρχεται πέμπτος στη "μαύρη λίστα" της "Μαντάμ Τισό". Αντιθέτως, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον αναδεικνύεται ο πιο αγαπητός πολιτικός. Πρώτη μεταξύ προσωπικοτήτων αναδείχθηκε και πάλι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ στην ομορφιά διακρίθηκε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, και πιο καυτός σούπερ σταρ ο Άγγλος τραγουδιστής, Ρόμπι Γουίλιαμς.