Πρόσκληση σε έναν κλέφτη

18.01.2001
Σε παράδοση τείνει να εξελιχθεί για τον Βασίλειο Κωστέτσο οι κλοπές εις βάρος του παραμονή Πρωτοχρονιάς. Πέρυσι στο στόχαστρο μπήκε το μαγαζί του και φέτος το σπίτι του. Μόνο που φέτος ο Βασίλειος "φρόντισε" να καλέσει ο ίδιος τον κλέφτη!
"Ακριβά" στοίχησε στον Βασίλειο Κωστέτσο το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ο γνωστός μόδιστρος έκανε το παρτι στο σπίτι του, προκειμένου να αποφύγει τα περριτά και πολλά έξοδα που απαιτεί μια σουίτα σε...κεντρικό ξενοδοχείο, όμως τα λεφτά του και πάλι τα "έχασε". Ή καλύτερα του τα έκλεψαν. 10 ολόκληρα εκατομμύρια -οι εισπράξεις μιας ημέρας- έκαναν "φτερά" από το συρτάρι που τα είχε βάλει.
Ο Βασίλειος, τον οποίο οι κλέφτες χτυπούν για δεύτερη συνεχή Πρωτοχρονιά είναι έξω φρενών. όχι γιατί έχασε τα χρήματα, όσο για το ότι ο κλέφτης είναι δικός του άνθρωπος. Αυτό πάλι μπορείς να πεις ότι είναι θετικό(;) αφού μια ματιά στη λίστα καλεσμένων αρκεί για να βρεθει ο ένοχος. Εκτός πια κι αν είναι τόσο μεγάλη, οπότε το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Κωστέτσος είναι να βάλει συναγερμό στα...συρτάρια του!