"ΟΧΙ" αξίας 50 εκατομμυρίων!

23.01.2001
Μια Mercedes, αξίας 50 εκατομμυρίων δραχμών είναι το δώρο της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Αλέξη Κούγια για τον γάμο του, την ερχόμενη Τετάρτη. Η κ. Αγγελοπούλου αρνήθηκε την κουμπαριά -λόγω υποχρεώσεων- απέδειξε όμως ότι πάνω από όλα είναι...φίλη!
Οι καλοί λογαριασμοί -λένε- κάνουν τους καλούς φίλους. Στην προκειμένη, όμως περίπτωση τα καλά δώρα είναι αυτά που κάνουν τις καλές φιλίες. Κι αυτό φαίνεται πως το ξέρει πολύ καλά η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία αρνήθηκε μια κουμπαριά, με τον καλύτερο τρόπο. Μια άσημι Mercedes -τελευταίο μοντέλο- αξίας 50 εκατομμυρίων!
Τυχερός παραλήπτης και φίλος ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ως γνωστόν την Τετάρτη πρόκειται να έρθει "εις γάμου κοινωνίαν" με την μοντέλα Εύη Βατίδου. Ο μεγαλοδικηγόρος θέλοντας να προσδώσει στο μυστήριο μια γκλαμουριά -ανάλογη του χαρακτήρα του- είχε ζητήσει από τη "σιδηρά" κυρία του "Αθήνα 2004" να είναι η κουμπάρα, μετά του συζύγου της.
Ωστόσο η κυρία Αγγελοπούλου αρνήθηκε αυτή την...τιμητική πρόταση - λίγο το έχετε να στεφανώσεις τον Κούγια; - καθώς οι υποχρεώσεις της είναι πολλές. Μια κυρία, όμως της τάξεως της δεν δύναται να αρνείται οτιδήποτε με ένα ξερό "όχι", οπότε παρήγγειλε τη Mεrcedes, ζητώντας από το ζεύγος άφεση...αμαρτιών!
Το ζεύγος επειδή τυγχάνει να είναι γενναιόδωρο τη "συγχώρεσε" και δέχτηκε το δώρο της με...βαριά τη καρδιά. Όσον αφορά για τους κουμπάρους τους βρήκαν αμέσως, καθότι κοινωνικοί άνθρωποι. Θα είναι ένας φίλος του Αλέξη - όχι ο Χατζηνικολάου δεν μπορούσε να είναι, διότι...δουλεύει την Τετάρτη - και μια φίλη της νύφης. Το μυστήριο -για όσους ενδιαφέρονται- θα τελεστεί στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, ενώ μετά την τελετή δεν θα υπάρξει δεξίωση. Εμ τόσους καλεσμένους ( 500 άτομα λέγεται πως είναι) που να βρεις λεφτά να τους...ταϊσεις!