Έγινε μητέρα η Ντιόν

26.01.2001
"Βιαστικό" αποδείχτηκε το νέο μέλος της οικογένειας Ντιόν - Ανζελίλ. Η διάσημη καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Το βρέφος ζυγίζει τρία κιλά και μαζί με τη μητέρα του χαίρουν άκρας υγείας.
"Βιαστικό" αποδείχτηκε το νέο μέλος της οικογένειας Ντιόν - Ανζελίλ. Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Το βρέφος ζυγίζει τρία κιλά και μαζί με τη μητέρα του χαίρουν άκρας υγείας, ανέφερε σε ανακοίνωση η γραμματέας του ζεύγους.
Ο Ρενέ - Τσάρλς - αυτό θα είναι το όνομα που θα του δώσουν - με τη...βιασύνη του "χάλασε" τα σχέδια των γονιών του που ήθελαν η γέννησή του να πέσει με τη γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, δεν του "κρατούν" κακία, κάθε άλλο, και οι δυο τους είναι πανευτυχείς, καθώς η απόκτηση ενός μωρού ήταν ο διακαής πόθος τους. Ειδικά τώρα που ο Ρενέ Ανζελίλ πάσχει από την "επάρατη" νόσο, και τα χρονικά περιθώρια ζωής, όλο και στενεύουν.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1994, ενώ πριν ένα χρόνο ανανέωσαν τους όρκους τους, σε μια τελετή που θύμιζε τις "χίλιες και μια νύχτα". Ο Ανζελίλ είναι μάνατζερ της Ντιόν από το ξεκίνημα της καριέρας της, όντας σε εφηβική ηλικία. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει ανακοινώσει πως δεν θα κάνει καμία συναυλία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.