"Δίδυμα" ευτυχίας!

30.01.2001
Διπλή είναι η χαρά του Αλ Πατσίνο, καθώς η σύντροφός του Μπέβερλι Ντ Αντζελο του χάρισε δίδυμα. Ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι ήρθαν στον κόσμο το βράδυ της Πέμπτης σε κλινική του Λος Άντζελες και μαζί με τη μητέρα τους χαίρουν άκρας υγείας.
Διπλή είναι η χαρά του Αλ Πατσίνο, καθώς η σύντροφός του Μπέβερλι Ντ Αντζελο του χάρισε δίδυμα. Ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, ήρθαν στον κόσμο το βράδυ της Πέμπτης, φέρνοντας χαρά στους γονείς τους, αφού είναι τα πρώτα τους παιδιά. Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου του διάσημου ηθοποιού τα μωρά γεννήθηκαν σε κλινική του Λος Άντζελες και μαζί με τη μητέρα τους χαίρουν άκρας υγείας.
Ο Αλ Πατσίνο -φυσικά- πετάει...στα σύνεφα κι όποιον δει μπροστά του τον "κερνάει". Ευτυχισμένη, όμως για τον ερχομό των αδελφών της είναι η κόρη του ηθοποιού από προηγούμενη σχέση του. Ο "χαζομπαμπάς" Αλ ήδη άρχισε να κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια για τα παιδιά του. Σε αυτά βέβαια δεν περιλαμβάνονται οι πάνες και οι κρεμούλες, διότι έχει προσλάβει ανθρώπους για να...μεριμνήσουν.