Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τι τρώει καθημερινά και διατηρείται σε φανταστική φόρμα

10.06.2019
Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τι τρώει καθημερινά και διατηρείται σε φανταστική φόρμα
Η Jennifer Aniston πρόσφατα έγινε 50 χρονών (ω, ναι!), αλλά για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αριθμός.

Μάλιστα, ως ηθοποιός, σήμερα είναι περισσότερο ενεργή από ποτέ, με επερχόμενα projects όπως η ταινία First Ladies και μια σειρά του Apple TV + που ονομάζεται The Morning Show. Επίσης, διαθέτει ένα από τα πιο ωραία σώματα στο Χόλιγουντ και δεν διστάζει να το δείχνει. Πρόσφατα έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφηση για το τεύχος Ιουνίου / Ιουλίου του Harper's Bazaar, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πόσο σέξι είναι.

«Το ένιωσα εντελώς φυσιολογικό», είπε στον κωμικό Tig Notaro, σε συνέντευξή της για τη φωτογραφία όπου εμφανίζεται topless. «Νομίζω ότι τα σώματά μας είναι όμορφα και ότι είναι σημαντικό να το χαίρεσαι και να είσαι άνετα με αυτά - ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ντροπή ή ενόχληση γύρω από αυτό».

Σε κάθε περίπτωση, ας μη γελιόμαστε, η αυτοπεποίθηση της Jennifer, χωρίς αμφιβολία, προέρχεται από το πόσο επιμελής είναι και ότι τροφοδοτεί το σώμα της με ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Ας δούμε όμως σύντομα τι τρώει κάθε μέρα η Aniston:

ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

«Όταν σηκώνομαι, πίνω ζεστό νερό λεμονιού και έπειτα πίνω ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα ή τρώω αβοκάντο και αυγά, κάτι που είναι ένα από τα αγαπημένα μου», είπε στο Elle το 2016.

Η συνταγή του smoothie περιλαμβάνει «κάποιου είδους καθαρή πρωτεΐνη, στη συνέχεια μπανάνες, βατόμουρα, κεράσια, stevia, ένα μίγμα λαχανικών, maca powder και λίγο κακάo» αποκάλυψε στο Well+Good.

Άλλες φορές, θα συνδυάσει ένα μπολ από δημητριακά, κεχρί με μια μπανάνα ή θα φτιάξει βρώμη με ένα ασπράδι αυγού που θα βάλει στο τέλος. Προσθέτοντας ένα ασπράδι – ένα tip που υιοθέτησε από τον πρώην σύζυγό της Justin Theroux - παίρνει πρωτεΐνες και «δίνει αυτή την αφράτη υφή που είναι νόστιμη» είπε στο Elle.

Διάβασε επίσης: Jennifer Aniston: Το μυστικό ομορφιάς της είναι πολύ πιο απλό από όσο φαντάζεσαι

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Για το μεσημεριανό της γεύμα, η Jen φτιάχνει μια «μορφή λαχανικών ή σαλάτα με πρωτεΐνη» σύμφωνα με το Elle. Θα φάει επίσης ένα burger κοτόπουλου τυλιγμένο σε πρωτεΐνες, αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο Harper's Bazaar το 2016.

Όσον για τα σνακ, η Jen θα συνδυάσει μερικούς υγιεινούς υδατάνθρακες και πρωτεΐνες, όπως ένα μήλο με βούτυρο αμυγδάλου ή μερικά καρύδια. Επίσης, έχει πάντα ωμά λαχανικά και βραστά αυγά στο ψυγείο που, είναι τα βασικά, όπως είχε πει στο Yahoo Food.

Η συνολική προσέγγιση της είναι πραγματικά πολύ απλή. «Δεν αφήνω τις διατροφικές συνήθειες εκτός ελέγχου, κάπου χρειάζομαι ένα κουμπί επαναφοράς», είπε. «Είναι αρκετά απλό: τρώτε όσα βιολογικά φρούτα και λαχανικά μπορείτε, κρατήστε τη ζάχαρη που λαμβάνετε χαμηλή, πίνετε τόνους και τόνους νερό και απολαύστε έναν καλό ύπνο. Επιτρέπω στον εαυτό μου να ξεφύγει μια φορά στο τόσο ... αλλά δεν επιβάλω στον εαυτό μου κανόνες πια».

Διάβασε επίσης: Τρία βήματα για να αποκτήσεις τα λαμπερά μαλλιά της Jennifer Aniston

ΔΕΙΠΝΟ

Το δείπνο στο σπίτι της Aniston περιλαμβάνει συνήθως ένα άλλο συνδυασμό λαχανικών με πρωτεΐνη, αλλά θα απολαύσει επίσης και τις αγαπημένες της λιχουδιές μια φορά στο τόσο. Η κουζίνα της διαθέτει ένα ενσωματωμένο φούρνο για πίτσα και ένα γυάλινο χώρο με κρασιά. Όταν διασκεδάζει, θα καλέσει τους πάντες να κάνουν τις δικές τους πίτσες ή να φτιάξουν λαζάνια λαχανικών με κολοκυθάκια, μελιτζάνα και διάφορα τυριά, όπως έχει πει στο Yahoo Food.

Η άλλη εμμονή της είναι το μεξικάνικο φαγητό. Η συνταγή της μαργαρίτας της περιλαμβάνει λευκή τεκίλα με χυμό lime και πολύ πάγο. «Χωρίς ζάχαρη, χωρίς αγαύη, είπε στο InStyle. «Δεν μου αρέσουν τα γλυκά ποτά».

Στην υγεία σου λοιπόν Jennifer Aniston!