Νιώσε ευτυχισμένη με συνταγή... Μπρίτνεϊ Σπίαρς

26.09.2014
"Νιώθω ευτυχισμένη τώρα" δήλωσε η Μπρίτνει Σπιαρς στο Βρετανικό σόου Good Morning Britain (Καλημέρα Βρετανία) και αποκάλυψε τα μυστικά της ευτυχίας από προσωπική της εμπειρία. Ποιά είναι αυτά; Σύμφωνα με την Μπρίτνει το κλειδι βρίσκεται στους... στόχους αλλά και σε ένα ακόμη μυστικό. Διάβασε και θα καταλάβεις....

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι ξέρουν τι θέλουν και τι επιδιώκουν, θέτουν στόχους και προσπαθούν δίχως να εγκαταλείπουν μέχρι να τους πετύχουν. Κατανοούν τις σκέψεις, τα συναισθήματά τους και τα θέλω τους και εκμεταλλεύονται το χρόνο με το καλύτερο τρόπο κι αυτό φαίνεται πως το γνωρίζει καλά η Μπρίτνει, που παρά το φημολογούμενο "κέρατο" και τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Ντέιβιντ Λουκάντο δε το βάζει κάτω και δηλώνει πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ποιό είναι το μυστικό της;

Η ίδια συμβουλέυει: "Να βάζετε στόχους, να τους κυνηγάτε, να έχετε κίνητρα και να μένετε ο εαυτός σας". Αυτό υποστηρίζει πως είναι και το κλειδί στην ευτυχία κι εδώ που τα λέμε δεν έχει κι άδικο.

Από την άλλη βέβαια η τραγουδίστρια σπεύδει να σημειώσει πόσο σημαντική είναι και η ξεκούραση! Μετά από αρκετό διάστημα η ίδια έχει ξανά την πολυτέλεια του... ελεύθερου χρόνου, κάτι που την έχει γεμίσει ενέργεια. Η ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής είναι επίσης συστατικό ευτυχίας!

Η Μπρίτνεϊ πέρασε μια εξαντλητική περίοδο έχοντας να διαφημίσει και να προμοτάρει την νέα κολεξιόν εωρούχων που φέρει το όνομά της αλλά πλέον έχει χαλαρώσει τους ρυθμούς, κάτι που την έχει αναζωογοννήσει. Έχει εγκατασταθεί στο Βέγκας για τις ανάγκες του σόου στο οποίο συμμετέχει "Planet Hollywood" και απολαμβάνει την ρουτίνα της καθημερινότητας, που τόσο της είχε λείψει.

"Τα σόου γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα οπότε βρίσκω λίγο χρόνο για να πάω σπίτι και να αναζωογονηθώ. Υπάρχει ισσοροπία" λέει χαμογελώντας.

"Κοιτώ πίσω στο παρελθόν, όταν συνήθιζα να ταξιδεύω ανά τον κόσο και να έχω σόου κάθε βράδυ και σκέφτομαι - Πώς το έκανα;" αναφωνεί και προσθέτει πως κι αυτό που κάνει τώρα είναι αρκετά δύσκολο αλλά το γεγονός πως έχει εγκατασταθεί στο Βέγκας και έχει απλά ένα σόου να την απασχολεί είναι απλά κουλ!

Αυτά δηλώνει, αλλά δε ξεχνά να θέτει νέους στόχους: καθώς η καριέρα και η φήμη της απογειώνεται, η ίδια εξετάζει νέες συνεργασίες. Στο... στόχαστρό της αυτή τη φορά είναι η Κέιτι Πέρι. "Αγαπώ την Κέιτι Πέρι, πιστεύω πως είναι καταπληκτική και θα ήθελα να τραγουδίσω μαζί της" παραδέχεται.

Τάδε έφη Μπρίτνεϊ! Εσύ έχεις στόχο ή πας όπου σε πάει το κύμα; Αν όχι θέσε στόχους σήμερα κιόλας και δούλεψε γι΄αυτούς. Αλλά προσοχή: Παν μέτρον άριστον χρειάζεται και ξεκούραση. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη: το λέει και η Μπρίτνει!