Αν πονάς... AIR SALONPAS

26.03.2008
Η "αόρατη" ανακούφιση! Πάντα υπάρχει η ανάγκη να αντιμετωπίσετε άμεσα τους μυϊκούς πόνους που μπορεί να σας ταλαιπωρούν και να σας στερούν την ευχέρεια της κίνησης. Οι αιτίες είναι πολλές... Ένας μικροτραυματισμός ή μια ελαφρά κάκωση που δημιουργήθηκε από έντονη αθλητική δραστηριότητα.

Η "αόρατη" ανακούφιση! Πάντα υπάρχει η ανάγκη να αντιμετωπίσετε άμεσα τους μυϊκούς πόνους που μπορεί να σας ταλαιπωρούν και να σας στερούν την ευχέρεια της κίνησης.


Οι αιτίες είναι πολλές...


*Ένας μικροτραυματισμός ή μια ελαφρά κάκωση που δημιουργήθηκε από έντονη αθλητική δραστηριότητα.


*Μια ψύξη που προκάλεσε ο κλιματισμός στο γραφείο.


*Πόνος στην ωμοπλάτη, μετά από τη χθεσινή προσπάθεια να βάψετε τα κάγκελα του κήπου.


*Μια ξαφνική οσφυαλγία που προοιωνίζει σημαντικές δυσκολίες στο αυριανό επαγγελματικό σας ταξίδι.


*Το παραπάτημα στο πεζοδρόμιο με τα δεκάποντα και τόσα άλλα!


Τώρα υπάρχει μια αξιόπιστη και μοντέρνα λύση που μπορεί να την έχετε πάντα κοντά σας: στο φαρμακείο του σπιτιού, στο συρτάρι του γραφείου, στη τσάντα σας, στο αυτοκίνητο.


AIR SALONPAS


Το μοναδικό spray με αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση που μειώνει τον πόνο για πολλές ώρες και έτσι με περισσότερη άνεση μπορείτε να αντιμετωπίζετε τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Το AIR SALONPAS σας εξασφαλίζει την «αόρατη» ανακούφιση, ειδικά όταν η εμφάνισή σας προέχει, κάθε στιγμή που θα την χρειαστείτε.


Τα δραστικά συστατικά του AIR SALONPAS (σαλικυλικό μεθύλιο, μινθόλη, καμφορά) ανακουφίζουν τους πονεμένους μύες και τις αρθρώσεις και σας απαλλάσσουν γρήγορα από τα επώδυνα συμπτώματα, για να μπορείτε να κινηθείτε πιο ελεύθερα και να ακολουθήσετε τις προγραμματισμένες δραστηριότητές σας.


Σήμερα οι δραστήριοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται καθημερινά το AIR SALONPAS και την αξιοπιστία της ιαπωνικής τεχνογνωσίας της HISAMITSU. Κυκλοφορεί μόνο στα Φαρμακεία, σε συσκευασία 80 ml που επαρκεί για 70 ψεκασμούς και συμφέρει!