Τι σημαίνει για το ζώδιό σου η σημερινή νέα σελήνη και ταυτόχρονη ηλιακή έκλειψη

02.07.2019
Τι σημαίνει για το ζώδιό σου η σημερινή νέα σελήνη και ταυτόχρονη ηλιακή έκλειψη
O Iούλιος μπαίνει με σοβαρή αστρολογική δράση. Ένα νέο φεγγάρι και μια ηλιακή έκλειψη θα δεσπόσουν τον ουρανό στις 2 Ιουλίου και θα επηρεάσουν με διαφορετικό τρόπο τα ζώδια (παρόλο που η έκλειψη δεν θα είναι ορατή από την Ελλάδα).

Το «νέο φεγγάρι» συμβαίνει όταν το φεγγάρι είναι σε ευθεία με τον ήλιο, καθιστώντας το ουσιαστικά αόρατο από τη Γη. Υπάρχουν 12 νέα φεγγάρια το χρόνο, το καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε διαφορετικό ζώδιο. Αλλά το συγκεκριμένο φεγγάρι είναι λίγο διαφορετικό, καθώς συμβαίνει μαζί με μια ηλιακή έκλειψη (όταν δηλαδή το φεγγάρι αποκλείει τον ήλιο στους ανθρώπους στη Γη).

Και το νέο φεγγάρι, σήμερα, είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, πράγμα που σύμφωνα με την αστρολόγο Donna Page, σημαίνει ότι, πάνω από όλα, θα επιθυμείς ασφάλεια. Διάβασε παρακάτω τι άλλο μπορείς να περιμένεις από τη νέα σελήνη και την έκλειψη του ηλίου στον Καρκίνο:

Τι σημαίνει το νέο φεγγάρι και η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο για το ζώδιο σου;

Η αλήθεια είναι ότι μια ηλιακή έκλειψη πάντα συμβαίνει με μια νέα σελήνη. Αλλά αυτή είναι μια ολική έκλειψη, η οποία, «σύμφωνα με τους αστρολογικούς όρους, την κάνει πιο σημαντική», λέει η Page.

Έχοντας μια ηλιακή έκλειψη ταυτόχρονα με μια νέα σελήνη βασικά απλά κάνει τα πάντα υπερφορτωμένα, και αυτός ο συγκεκριμένος αστρολογικός συνδυασμός εστιάζεται στην οικογένεια, το φαγητό, την άνεση και την ασφάλεια, λέει η Page. «Αυτή η νέα σελήνη είναι πιο ισχυρή, κάνοντας σε να δώσεις προσοχή σε αυτούς τους τομείς», εξηγεί.

Διάβασε επίσης: Μπήκαμε στην εποχή του Καρκίνου - Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σου

Θα βρεις τον εαυτό σου να αναρωτιέσαι αν έχεις όλη την άνεση και την ασφάλεια που επιθυμείς και εάν όχι, τι μπορείς να κάνεις για να τις αποκτήσεις. Μπορεί επίσης να παρατηρήσεις να συμβαίνουν κάποια σοβαρά vibes FOMO (Fear Of Missing Out, δηλαδή, είναι ο φόβος μην χάσεις το τι συμβαίνει στα social media και αντιπροσωπεύει την τάση που έχουν γεννήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κυρίως το Facebook).

«Δώσε προσοχή στο αν είσαι τυχερή στη ζωή σου αυτή τη στιγμή», λέει η Page. «Σκέψου την αφθονία και την καλή σου τύχη. Θα τη βρεις».

Είναι μια καλή στιγμή για να απαλλαγείς από οποιουσδήποτε περιορισμούς του παρελθόντος σε ότι πρέπει και δεν πρέπει να κάνεις. Αυτό μπορεί να καταλήξει να σε κρατά πίσω από αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για σένα, λέει η Page.

Η νέα έκλειψη φεγγαριού / ηλίου θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, αλλά η Page λέει ότι ο Καρκίνος θα την αισθανθεί περισσότερο, ακολουθούμενος από τον Αιγόκερω και τον Λέοντα.

Πώς θα επηρεάσει το νέο φεγγάρι και η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, τον υπόλοιπο μήνα και τη χρονιά;

Θα έχεις τη διάθεση να συναντηθείς με τους φίλους ή την οικογένεια σου και με έναν συνδυασμό καλού φαγητού και ποιοτικού χρόνου, θα περάσεις χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς και μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες εκπληκτικές αναμνήσεις, .

Μπορεί επίσης αυτή τη φορά να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές για να προσπαθήσεις να αποκτήσεις περισσότερη ασφάλεια στη δουλειά σου ή να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει σίγουρα την καθημερινή σου πορεία. Είτε αρχίσεις να βάζεις περισσότερες ώρες στη δουλειά σου είτε μεταπηδώντας σε μια νέα δουλειά, μπορείς να περιμένεις από αυτή την επιπλέον προσπάθεια να κάνεις τη διαφορά μέσα στο υπόλοιπο της χρονιάς.

Τελικά, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις αυτή την ευκαιρία για να εκτιμήσεις πού βρίσκεσαι και πού θα ήθελες να είσαι και στη συνέχεια να κάνετε κάτι σχετικά με αυτό.

Διάβασε και αυτό: Πες μου ποια μέρα γεννήθηκες να σου πω τι σημαίνει

Πότε είναι η επόμενη νέα σελήνη;

Το επόμενο νέο φεγγάρι συμβαίνει την 1η Αυγούστου και είναι στον Λέοντα. Αυτή μπορεί να είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να λάμψεις και σίγουρα δεν θα σε πειράξει να είσαι στο κέντρο της προσοχής, τουλάχιστον για μια μέρα ή δύο. Προετοιμάσου...