Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο ο χειμωνιάτικος ανάδρομος Ερμής

27.01.2021
Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο ο χειμωνιάτικος ανάδρομος Ερμής
Περάσαμε σχεδόν τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς χωρίς περίοδο ανάδρομου Ερμή, αλλά η χαρά μας δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος του καθώς η χειμωνιάτικη και πιο ενοχλητική ανάδρομη πορεία, ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας την πρώτη πλανητική καμπύλη της χρονιάς. Όλοι θα αισθανθούν τα αποτελέσματα αυτής της συχνά δυσάρεστης διέλευσης, αλλά τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον χειμωνιάτικο ανάδρομο Ερμή θα θελήσουν να λάβουν κάποιες ανάδρομες προφυλάξεις για να αποφύγουν τα απρόοπτα. Ας δούμε παρακάτω τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο ο χειμωνιάτικος ανάδρομος Ερμής, σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle.

Ταύρος

Βεβαιώσου, Ταυρίνα, ότι έχεις τακτοποιήσει τα πάντα και δεν έχεις αφήσει ανοιχτά μέτωπα στον επαγγελματικό σου τομέα για τις επόμενες εβδομάδες. Επειδή αυτή η ανάδρομη περίοδος του Ερμή πλήττει τον τομέα της σταδιοδρομίας του γραφήματός σου, θα μπορούσε να φέρει κάποιες ανακατωσούρες και εσφαλμένες επικοινωνίες στο χώρο δουλειάς. Με τον φιλόδοξο Άρη να βάζει φωτιά στο ζώδιο σου καθ 'όλη τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, θα νιώσεις την ένταση μεταξύ της επιθυμίας να προωθήσεις τα projects και της αποφυγής εμποδίων.

Διάβασε και αυτό: 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ελέγξεις το μυαλό σου και να εξαφανίσεις τις κακές σκέψεις

Λέων

Πρόσεξε, Λιονταρίνα, γιατί αυτή η ανάδρομη περίοδος του Ερμή έρχεται για την ερωτική σου ζωή. Καθώς η διέλευση λαμβάνει χώρα στον τομέα συνεργασιών του γραφήματός σου, μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι παλιές πληγές ανάμεσα σε εσένα και έναν εραστή (ή έναν πρώην!) θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά στην επιφάνεια. Είναι επίσης πιθανές οι εσφαλμένες επικοινωνίες, οπότε προσπάθησε να μην πάρεις λόγια προσωπικά και να είσαι προσεκτική σχετικά με τον τρόπο που εκφράζεσαι μέσω κειμένων, καθώς είναι ευκολότερο να γίνουν λάθη και παρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Σκορπιός

Αυτό το ανάδρομο ταξίδι είναι πιθανό να είναι συναισθηματικό για εσένα, Σκορπιέ, καθώς περνάει μέσα από τον οικιακό και οικογενειακό τομέα του γραφήματος σου και φέρνει κάθε είδους αναμνήσεις από το παρελθόν. Η αναταραχή με τα μέλη της οικογένειάς σου ή οι ανασφάλειες από την παιδική σου ηλικία, θα μπορούσαν να έρθουν τώρα πάλι στην επιφάνεια, οπότε ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν μαζί με αυτά. Είναι επίσης πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και κάποιες διαφωνίες στην οικογενειακή σου ζωή, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου εάν προκύψουν αντιπαραθέσεις.

Διάβασε και αυτό: Αυτό είναι το λαχανικό-έκπληξη που δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή σου τον χειμώνα

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί εκρήξεις στο ζώδιο σου αυτόν τον μήνα, Υδροχόε, μαζί με μια σειρά από άλλες πλανητικές ενέργειες - οπότε θα νιώσεις τα αποτελέσματά του με έναν πολύ προσωπικό και πολύπλοκο τρόπο. Αυτήν τη στιγμή, δίνεις μεγάλη έμφαση και εστιάζεις στην εικόνα σου, με αποτέλεσμα η ανάδρομη πορεία να μπορεί να προκαλέσει μια κρίση ταυτότητας. Θα είναι δύσκολο να εκφραστείς και να δείξεις ποια είσαι στον κόσμο όταν αντιμετωπίζεις εσωτερικές αναταραχές, σύγχυση στο μυαλό και τεχνολογικές κρίσεις. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιβραδύνεις.