Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Φεβρουάριος θα είναι ο χειρότερος μήνας

04.02.2021
Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Φεβρουάριος θα είναι ο χειρότερος μήνας
Είναι μόλις ο δεύτερος μήνας του έτους και τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω ​​από συναρπαστικά. Ωστόσο στην αστρολογία, προκειμένου τα πράγματα να είναι πραγματικά συναρπαστικά, πρέπει να είναι και ενδιαφέροντα. Και για να είναι ενδιαφέροντα τα πράγματα, πρέπει να είναι δραματικά. Αυτό που πραγματικά προσπαθούμε να πούμε είναι ότι ο Φεβρουάριος δεν θα είναι εύκολος. Και για τα ζώδια που θα έχουν ως χειρότερο μήνα της χρονιάς, τον Φεβρουάριο, πιθανότατα θα υπάρξουν πρόσθετες δυσκολίες. Έχουμε ήδη μιλήσει για τα ζώδια που θα περάσουν λίγο καλύτερα αυτό τον μήνα και στη συνέχεια θα δούμε τα 4 ζώδια για τα οποία ο Φεβρουάριος θα είναι ο χειρότερος μήνας

Κριός

Ενώ το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να δείχνει κοινωνικό και υπερβολικό, το δεύτερο μισό του μήνα θα σε κάνει να χαλαρώσεις ώστε να μπορείς να νιώσεις τα συναισθήματά σου. Όταν ξεκινήσει η περίοδος των Ιχθύων, θα ενεργοποιήσει τον τομέα του γραφήματος που ασχολείται με το υποσυνείδητό σου και όλα τα κρυμμένα συναισθήματα που δεν βλέπουν ποτέ το φως της ημέρας. Δώσε, Κριέ, στην καρδιά σου την ευκαιρία να νιώσεις επιτέλους το βάρος όλων όσων κουβαλάει για εσένα.

Καρκίνος

Αυτός ο μήνας αφορά τον μετασχηματισμό, Καρκινάκι. Πρόκειται για την απελευθέρωση του παρελθόντος, ώστε να μπορέσεις να κάνεις χώρο για το μέλλον. Για να χαλαρώσεις και να αποδεχθείς ότι ορισμένα πράγματα δεν προορίζονται να διαρκέσουν για πάντα. Έχεις την τάση να ρομαντικοποιείς το παρελθόν, οπότε γιατί να μην δοκιμάσεις να το κάνεις για το μέλλον; Σε τελική ανάλυση, είναι γεμάτο με δυνατότητες και μέχρι το τέλος του μήνα, θα αποδείξεις πόσο πραγματικά μπορείς να ρυθμίσεις τη ζωή σου.

Διάβασε και αυτό: Γιατί το 2021 θα είναι μια τυχερή χρονιά στα αισθηματικά σου σύμφωνα με τ' άστρα

Παρθένος

Ο Ερμής, ο κυβερνών πλανήτης σου, θα είναι ανάδρομος, Παρθένε. Ξέρεις πώς συμβαίνει αυτό. Ο ανάδρομος Ερμής έχει την τάση να σε κάνει να αισθάνεσαι σύγχυση, αποδιοργάνωση και αοριστία. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι δεν ολοκληρώνεις τη δουλειά σου σωστά. Η διασπασμένη ενέργεια και τα συναισθήματα της αναβλητικότητας θα μπορούσαν να σε δυσκολέψουν στις κινήσεις σου. Αλλά μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου, γιατί αυτό είναι μόνο προσωρινό.

Σκορπιός

Υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση στις σχέσεις σου τελευταία, Σκορπιέ. Μπορεί να μαλώνεις με τον σύντροφο σου, να νιώθεις θυμωμένη με τον καλύτερό σου φίλο και να εκνευρίζεσαι κάθε φορά που ο αδιάκριτος συνεργάτης σου, αρχίζει να σου κάνει πολλές ερωτήσεις. Αυτός ο μήνας πρόκειται να επανεκτιμήσει τη δυναμική της σχέσης σου και να αναρωτηθείς πώς μπορείς να είσαι καλύτερη σύντρποφος, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις αντιξοότητες και διαφωνίες.